Companii de transportTrailer

Gartner KG a comandat 120 de semiremorci Schwarzmüller extra-lungi Typ 1

Schwarzmüller a primit din partea companiei Gartner KG din Lambach (Austria) o comandă pentru 120 de semiremorci extra-lungi Typ 1, cea mai mare din Europa pentru acest tip de semiremorcă.

Pentru prima dată, Gartner KG, una din cele mai mari companii de transport din Europa, va utiliza o semiremorcă cu lungimea de 14.98 metri, deja aprobată în Germania ca specialist în gestionarea transporturilor.

Gartner KG a comandat 120 de semiremorci Schwarzmüller extra-lungi Typ 1

Gartner KG a comandat semiremorca în versiune mega cu greutate optimizată. Deși este mai lungă cu 1.3 metri decât o semiremorcă normală și are o înălțime interioară de 3 metri, semiremorca extra-lungă Typ 1 are o greutatea proprie de doar 5.300 kg, ceea ce-i permite să poată transporta cu 1.000 de kilograme mai mult decât una normală.

De exemplu, pentru un transport de 10.000 de paleți din punctl A în punctul B este nevoie să faci 303 drumuri cu o semiremorcă normală. Cu semiremorca extra-lungă Typ 1 trebuie să faci doar 270 de drumuri, cu peste 10% mai puține.

“Construcția ultraușoară a semiremorcii Schwarzmüller este unică și oferă avantaje reale în exploatare. În acest fel vom salva mai mult de 10% de carburant per fiecare camion și, de asemenea, vom reduce emisiile de CO2 cu același procent”, a declarat Richard Gartner, managing partner al Gartner KG, în momentul în care au fost livrate primele semiremorci.

VEZI ȘI: Maasvlakte Plaza, cea mai mare parcare securizată pentru camioane din lume

Cadrul nu este doar ușor, ci și foarte stabil, iar ampatamentul a fost prelungit, cele trei axe ale semiremorcii fiind montante mai în spate. Chiar și așa, sunt respectate toate specificațiile legale referitoare la raza maximă de bracare.

Toate cele 120 de semiremorci Schwarzmüller extra-lungi vor fi livrate companiei Gartner KG până la finalul lunii august.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button