LogisticaTop NewsTransport 4.0

Gebrüder Weiss lansează și în România portalul myGW

Gebrüder Weiss lansează în România portalul myGW pentru a asigură clienților săi acces rapid și ușor la serviciile companiei în orice moment.

Astfel, începând din acest moment, toate comunicările cu furnizorul de servicii logistice pot fi gestionate online.

Gebrüder Weiss lansează și în România portalul myGW

Clienții pilot au testat încă de anul trecut portalul myGW. În Austria, Germania, Elveția, Republica Cehă, Ungaria și Slovacia, acesta a fost deja utilizat de toți clienții încă din 2020, iar între timp portalul este disponibil în 15 țări pentru aproape 8.000 de utilizatori.

myGW este evoluția digitală a Excelenței în Servicii, iar accentul pus pe calitatea logistică și contactul personal cu clienții rămâne neschimbat.

Pentru clienții companiei, myGW înseamnă flexibilitate: toate documentele relevante, cum ar fi facturile sau dovezile de livrare, sunt stocate online, comenzile pot fi plasate electronic sau prețurile de transport pot fi stabilite în scurt timp, cu un singur click.

Un alt avantaj decisiv este că mai mulți reprezentanți ai unui client Gebrüder Weiss comunică online prin intermediul aceluiași instrument și pot monitoriza procesele în mod transparent, în orice moment.

VEZI ȘI: Companiile din străinătate trebuie să se înregistreze după 1 iulie, în Ucraina

“Lansarea myGW pe piața din România este pasul firesc către digitalizarea treptată a serviciilor oferite de compania noastră. Prin aceste inițiative suntem aproape de clienții noștri și receptivi la nevoile acestora pentru a le putea oferi o experiență unică. Folosind myGW, clientii Gebrüder Weiss pot accesa datele pentru toate comenzile de transport și logistică oriunde se află, 24/7. Datorită proceselor de comunicare transparente și informațiilor în timp real, acestia se vor bucura de vizibilitate totală pentru întreg lanțul de aprovizionare. În același timp, toate beneficiile și serviciile sunt accesibile dintr-un singur cont”, afirmă Viorel Leca, Director General Gebrüder Weiss România.

Din aceeași categorie...

Back to top button