Logistica

Gebrüder Weiss și Rail Cargo Group au extins serviciul de transport cu trenuri bloc

În 12 ani, Gebrüder Weiss și Rail Cargo Group (RCG) au salvat aproximativ 110.000 tone de emisii CO2 cu serviciul de transport cu trenuri bloc Orange Combi Cargo (OCC).

Gebrüder Weiss și ÖBB Rail Cargo Group au prelungit cu încă trei ani serviciul pe transport cu trenuri bloc Orange Combi Cargo (OCC) și l-au integrat în rețeaua intermodală TransNET.

Gebrüder Weiss și Rail Cargo Group au extins serviciul de transport cu trenuri bloc

Începând cu 7 ianuarie 2008, serviciul de transport cu trenuri bloc Orange Combi Cargo funcționează zilnic între Viena și Bludenz, având o singură oprire pe rută, la Hall în Tirol.

În cei 12 ani de funcționare, serviciul OCC și-a adus un aport valoros în protecția mediului. Grație acestui serviciu, pe ruta dintre Viena și Austria de Vest au fost evitate zilnic până la 60de curse de camion în regiunea alpină.

Această soluție intermodală a salvat anual 9.000 tone de emisii CO2 și a mutat aproximativ 180.000 de camioane complete de marfă de pe șosea pe calea ferată în ultimii 12 ani.

VEZI ȘI: ÖBB Rail Cargo și ASFINAG fac utilizarea RO-LA mai facilă și atractivă

În viitor, Gebrüder Weiss și Rail Cargo Group au în plan introducerea unor vagoane pentru transport containere optimizate din punct de vedere al zgomotului, pentru a continua protejarea mediul.

Extinderea rețelei TransFER Viena – Hall – Bludenz
Integrarea OCC în rețeaua intermodală TransNET va facilita deschiderea unor rute ecologice de transport pe calea ferată din Vorarlberg și Tirol către România și Turcia.

De asemenea, oferă cea mai bună conexiune posibilă pentru toate celelalte rute care sunt programate să circule prin centrul intermodal din Viena și cu acesta cele două state din Austria de Vest și regiunile învecinate din estul Elveției și sudul Germaniei.

Din aceeași categorie...

Back to top button