LogisticaȘtiri

GEFCO a achiziționat compania IJS Global

Gefco a preluat controlul asupra expeditorului aerian și maritim olandez IJS Global, foarte înrădăcinat în sectoare cu valoare adăugată mare, cum ar fi domeniul pharma, înaltă tehnologie și acțiuni umanitare.

Achiziția totală a companie IJS Global de către Gefco s-a realizat pe 23 septembrie 2015. Această achiziție permite companiei franceze de transport și logistică să-și consolideze prezența în Australia și unele țări europene, în special Marea Britanie, Țările de Jos și Germania. La rândul său, compania de transport maritim olandez poate intra pe piețele din China, Asia de Sud și Statele Unite ale Americii.

„După achiziția Italian Mercury din 2011, acest lucru ilustrează în mod clar strategia de creștere în afara a grupului Gefco”, scrie compania într-un comunicat.

Chiar dacă este o companie relativ tânără, fiind înființată în 2004, IJS Global a ajuns la o dimensiune semnificativă, având 500 de angajați și o cifra de afaceri în 2014 ce se ridica la 160 de milioane de euro.

Acesta funcționează în 250 de țări, cu operațiuni directe în șaisprezece dintre ele. Printre serviciile oferite se află transport multimodal, depozitare, obiceiurile și practicile fiscale, coordonarea integrată și optimizarea lanțurilor de aprovizionare complexe.

Din aceeași categorie...

Back to top button