Logistica

GEFCO a deschis noi depozite pentru clienții din industria auto și sănătate

GEFCO a anunțat deschiderea în 2018 a unor noi depozite pentru clienții din industria auto (Cehia), respectiv bioștiinței și sănătății (Marea Britanie).

Noul depozit GEFCO situat lângă Divisov, în sud-estul orașului Praga are o suprafață de 7.200 mp și va fi utilizat în principal de către clienții pe termen lung din industria auto, pentru depozitarea pieselor de schimb și a componentelor electronice, respectiv pentru ambalaje reutilizabile.

GEFCO a deschis noi depozite pentru clienții din industria auto și sănătate

Astfel, GEFCO răspunde cerințelor clienților săi din industria auto, care au nevoie de un spațiu mai mare de stocare.

Noua unitate a fost inaugurată în ianuarie 2018, creând 10 noi locuri de muncă și posibilitatea de a genera încă 40 de locuri de muncă viitoare.

Tot în ianuarie 2018, GEFCO a deschis un nou depozit cu temperatură controlată dedicat sectorul bioștiinței și sănătății.

Această unitate se află în apropierea aeroportului London Heathrow și se alătură depozitelor de tranzit GEFCO din Frankfurt și Amsterdam.

VEZI ȘI: Tesla Semi a efectuat primul transport pentru linia de producție Tesla

Prin intermediul acestei noi unități de 1.394 mp, GEFCO își consolidează activitatea de Freight Forwarding și își extinde expertiza în sectorul bioștiinței și sănătății.

Unitatea a fost concepută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din expediția de produse farmaceutice și prezintă zone de temperatură diferite: de la temperatura ambiantă (15ºC la 25ºC) la refrigerare (de la 2ºC la 8ºC) și până la congelare (-22ºC până la -15ºC).

Din aceeași categorie...

Back to top button