LogisticaȘtiri

GEFCO oferă noi servicii logistice dedicate lanțului de aprovizionare

GEFCO a anunţat o nouă ofertă de servicii dedicate lanţului de aprovizionare, elementul cheie al competitivităţii clienţilor săi.

Integrated Logistics reprezintă nucleul noii oferte a grupului, propunând soluţii de logistică industrială şi produse finite pentru distribuția vehiculelor şi pieselor de schimb, direct la uşa clientului.

Această ofertă se adresează tuturor serviciillor standard de transport (aerian, rutier, maritim şi feroviar precum şi operaţiuni vamale aferente), servicii completate cu soluţii care aduc valoare adăugată și reprezintă competenţe unice pe piaţa de transport şi logistică: depozitarea şi preluarea comenzilor, gestionarea ambalajelor reutilizabile, soluţii vamale şi reprezentare fiscală.

Pentru a asigura vizibilitate completă aceste soluţii integrate, monitorizate prin portalul dedicat clienţilor, sunt gestionate de către un turn de control – un contact operaţional unic sau o structură dedicată optimizării continue şi îmbunătățirii serviciilor oferite.

Grație densităţii reţelei integrate cu peste 400 de locaţii la nivel mondial, GEFCO oferă clienţilor săi optimizarea și gestionarea în upstream (amonte) şi downstream (aval) a fluxurilor lanţului de aprovizionare.

Cu ajutorul „Integrated Logistics”, GEFCO își îndeplinește, în cadrul lanţului de aprovizionare, angajamentele faţă de întreprinderile industriale referitoare la vizibilitate, eficienţă şi simplitate şi ia parte la îmbunătăţirea performanţei şi productivităţii.

Activând într-un mediu complex și în continuă schimbare, companiile au nevoie de un partener flexibil şi organizat care oferă constant soluţii pentru optimizarea aprovizionării. Astfel, prioritatea cheie a grupului GEFCO este de a face parte din strategia de dezvoltare a clientului său.

Soluţiile din noua ofertă GEFCO au fost complet reproiectate pentru a satisface caracterul internaţional, velocitatea, competitivitatea şi transformarea continuă a nevoilor companiilor de logistică și oferă valoare adăugată pentru fiecare element din lanţul de aprovizionare, garantând clienților GEFCO securitatea şi continuitatea fluxurilor lor logistice atât la nivel naţional cât şi internaţional.

VEZI ȘI: Informaţii în timp real despre preţul carburantului în Franța

Nouă ofertă include trei niveluri de servicii: Core Freight, Integrated Logistics şi Strategic-xpert. GEFCO oferă o gamă completă de servicii de transport rutier (grupări interne şi internaţionale, LTL/FTL), aerian (servicii de consolidare, directe şi de urgenţă) şi maritim (LCL/FCL), precum şi conexiuni curente prin transportul feroviar.

Datorită expertizei sale operaţionale şi instrumentelor de urmărire a expedierilor, compania asigură gestionarea standardizată a fluxului, securitatea produselor, precum şi respectarea termenelor.

Astfel, fiabilitatea transportului cu GEFCO Core Freight face parte din fundamentul de încredere al soluţiilor oferite direct la uşa clientului, soluții care reprezintă activitatea de bază a grupului.

Pentru a răspunde unor probleme strategice precum optimizarea gestionării fluxului, maximizarea vizibilităţii şi generarea unei productivităţi sporite, GEFCO oferă servicii de tip LLP (Lead Logistics Provider) şi 4PL (Fourth Party Logistics).

În calitate de LLP, GEFCO asigură clienţilor care doresc să se concentreze pe afacerea lor de bază, gestionarea şi controlul deplin al lanţului de aprovizionare. Prin soluţiile de tip 4PL, GEFCO oferă instrumentele necesare pentrzu optimizarea pârghiilor decisive ale afacerii: planificare, achiziţionare, fluxuri fizice, facturare şi servicii de informaţii pentru client.

Secția de experţi în inginerie vamală şi fiscală dezvoltă soluţii personalizate pentru optimizarea operaţiunilor vamale şi a reprezentării fiscale, îmbinând competitivitatea şi securitatea.

Industry Solutions: abordare specifică sectorului
Pentru a sprijini dezvoltarea internaţională a clienţilor săi şi pentru o mai bună abordare a specificităților tehnice, de reglementare sau comerciale, GEFCO prezintă o ofertă dedicată sectorului. Prin urmare, GEFCO implementează soluţii pentru lanţurile internaţionale de aprovizionare, adaptate diferitelor industrii: automobile, vehicule pe două roţi, electronice, aeronautică, apărare, industrie, hi-tech, material rulant şi agabaritic, bunuri de consum / FMCG (bunuri de consum cu mişcare rapidă).

Având la bază administrarea de către echipe conştiente de fiecare dintre problemele specifice sectorului propriu, oferta GEFCO se bazează pe o organizare temeinică, de la ingineria fluxurilor de aprovizionare şi controlul centralizat până la măsurarea performanţei şi îmbunătăţirea continuă a proceselor.

Geo-Gateway: lumea la îndemână în deplină siguranță
Pentru a aduce o soluţie specifică aspectelor geografice ale clienţilor săi, GEFCO a dezvoltat Geo-Gateway, o soluţie dedicată şi adaptată pentru a însoţi clienţii spre pieţele prioritare.

Astfel, oferta Geo-Gateway include soluţii multimodale „la uşa clientului” pentru transferurile în/din regiunile strategice, cum ar fi Rusia, ţările CSI (Comunitatea Statelor Independente) şi ţările baltice (Gateway 1520), Asia de Est sau Nordul Africii (Maghreb Gateway).

VEZI ȘI: AIC va construi primul depozit cu “cross dock” din România

GEFCO asigură clienţilor săi acces optim la aceste pieţe bazându-se pe cunoştinţele sale despre specificitatea proprie fiecărui continent (lingvistică, geografică, de reglementare sau economică).

One Time Solutions: servicii adaptate pentru nevoi excepţionale
One Time Solutions oferă soluţii personalizate, care satisfac nevoile specifice şi imediate ale clienţilor săi: livrare urgentă, proiecte industriale sau logistică pentru evenimente.

Ca expert în managementul de proiect, GEFCO implementează, la cerere, o structură de resurse operaţionale specifice şi de resurse umane, dedicată, pentru a asigura relocarea unei fabrici sau al unei unităţi de producţie, transportul agabaritic sau de expoziţii în întreaga lume.

Datorită acestei noi oferte, GEFCO, lider ca integrator de logistică, sprijină în cel mai bun mod dezvoltarea clienţilor săi prin furnizarea de competitivitate şi fiabilitate de-a lungul lanţului de aprovizionare.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button