BusinessLogisticaȘtiri

Gefco Romania are un nou Director general

Gefco Romania, filiala locala a Grupului Gefco, lider european in sectorul logistic, anunta numirea lui Jérôme Chevrolet in pozitia de Director general. El preia astfel postul de la Christophe de Korver, care va urma o alta provocare profesionala.

Noua pozitie completeaza rolurile curente pe care le indeplineste Jérôme Chevrolet, in calitate de area manager pentru tarile din Balcani si director general Gefco Bulgaria si contribuie, astfel, la ambitia grupului de a-si consolida pozitia in regiune.

Gefco Romania are un nou Director general

Sunt onorat sa preiau aceasta noua pozitie si sa pot contribui intr-o masura si mai mare la dezvoltarea grupului in regiune. Romania este deja o tara cheie in strategia regionala Gefco, devenind un hub din ce in ce mai important in zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP si Customs, incercam sa oferim clientilor nostri cele mai inovative solutii multimodale si cred ca Romania are, in continuare, un potential mare de crestere, a declarat Jérôme Chevrolet, area manager pentru tarile din Balcani si director general Gefco Romania si Bulgaria.

Jérôme Chevrolet a inceput colaborarea cu grupul Gefco in 2007. El a ocupat pozitia de director general al Gefco Ucraina si, sase ani mai tarziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria si a fost numit area manager pentru regiunea Balcanilor.

De 10 ani pe piata din Romania si cu o paleta larga de servicii logistice de top, care acopera nevoile intregului lant de aprovizionare, Gefco Romania a reusit sa se pozitioneze printre liderii pietei locale de logistica si transport. Parte din succesul Gefco se datoreaza solutiilor logistice inovative implementate pentru clienti din diverse industrii, precum: industria auto, electronice si electrocasnice, FMCG sau pentru alti producatori industriali.

Din aceeași categorie...

Back to top button