LogisticaȘtiri

Gefco România are un nou director de vânzări și marketing

Dan Artenii este noul Country Sales & Marketing Manager al Gefco România. Din noua poziție, Dan Artenii este responsabil de elaborarea și implementarea politicilor comerciale ale grupului în România, în vederea consolidării financiare și menținerea companiei în rândul celor mai importanți jucători de pe piața de logistică industrială, prin promovarea serviciilor. Pe termen mediu, principalele linii strategice ale echipei comerciale conduse dl Artenii se referă la dezvoltarea portofoliului de clienți ai Gefco și consolidarea poziției companiei ca furnizor de servicii integrate pe piața de profil.

Dan Artenii preia astfel responsabilitățile lui Tolga Oran, care a fost promovat în funcția de Regional Sales & Marketing Director pentru Europa Centrală, Balcani și Orientul Mijlociu, al grupului Gefco.

Gefco România are un nou director de vânzări și marketing

„Sunt bucuros și onorat să mă alătur echipei Gefco România, pentru că am încredere în modelul de business adoptat de Gefco și consider că există toate premisele pentru o dezvoltare sustenabilă a companiei în România. Am găsit aici o echipă de profesioniști, ceea ce mă face să fiu încrezător că putem urmări obiective ambițioase de creștere”, a declarat Dan Artenii, noul Sales & Marketing Manager al Gefco România.

Cu o experiență de peste zece ani în domeniul vânzărilor, Dan Artenii a ocupat anterior funcția de Director Comercial în mai multe companii internaționale precum ISS Facility Services, LUKOIL România (Director Departament Vânzări Uleiuri şi Produse Petrochimice), LUKOIL Lubricants România sau HUB Dacia Oil. Dan Artenii a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Tranzacții Internaționale și deține și un master în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții, specializarea Corporații Transnaționale.

Din aceeași categorie...

Back to top button