Top News

GEODIS a achiziționat compania trans-o-flex

GEODIS a achiziționat compania trans-o-flex pentru a-și dezvolta în continuare rețeaua integrată de transport de marfă în Germania.

GEODIS a semnat un acord de achiziție a trans-o-flex, companie lider în sectorul premium express din Germania, specializată în transportul la temperatură controlată pentru produse farmaceutice, precum și în livrarea la termen a produselor pentru industria cosmetică, auto și de înaltă tehnologie.

Din 2016, trans-o-flex este deținută de familiile Schoeller și Amberger, care au investit pentru a o transforma într-un jucător de top în domeniul distribuției specializate.

„Achiziția companiei trans-o-flex este un pas important care ne permite să ne mărim amprenta în Germania. Este în concordanță cu ambiția noastră de a ne consolida soluțiile logistice globale de tip end-to-end pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea geografică a clienților noștri. Această achiziție va poziționa GEODIS ca actor principal pe piața serviciilor de sănătate și va spori semnificativ capacitățile noastre de livrare în Germania, o țară aflată în centrul comerțului mondial”, spune Marie-Christine Lombard, director general al GEODIS.

„Am fost impresionați de expertiza și de angajamentul față de cea mai înaltă calitate a serviciilor echipei de conducere a trans-o-flex. Îi urăm bun venit echipei trans-o-flex în GEODIS și, împreună, credem că putem sprijini și mai mult clienții noștri de ambele părți prin combinarea punctelor noastre forte respective și complementare în Germania, în Europa și la nivel global”, a mai spus Lombard.

Christoph Schoeller, care este în prezent președintele consiliului consultativ al trans-o-flex, vicepreședinte al consiliului de supraveghere și acționar alături de Peter Amberger, va rămâne vicepreședinte al noului consiliu de supraveghere prezidat de Lombard.

Cea mai mare rețea de distribuție cu temperatură controlată din Germania

Fondată în 1971, trans-o-flex operează cea mai mare rețea de distribuție cu temperatură controlată din Germania, specializată în domeniul sănătății, manipulând atât colete, cât și paleți. Trans-o-flex are sediul central în Germania și și-a extins recent activitatea în Austria, care oferă oportunități de dezvoltare ulterioară. Compania are aproximativ 2.000 de angajați în 77 de hub-uri și agenții locale, care permit companiei să ofere soluții logistice Express în toată Germania.

„De când am achiziționat trans-o-flex în 2016, compania și-a consolidat și mai mult poziția de lider în domeniul serviciilor medicale cu temperatură controlată și al livrărilor Express premium, prin rețeaua sa de calitate recunoscută la scară largă și prin fiabilitatea ridicată a serviciilor sale în toată Germania și Austria”, au declarat Christoph Schoeller și Peter Amberger, reprezentanți ai acționarilor trans-o-flex.

VEZI ȘI: Discuții despre un sistem de rezervări online pentru camioane pe axa Brenner

„Mă bucur să iau parte la continuarea poveștii de succes a trans-o-flex în calitate de vicepreședinte al consiliului de supraveghere. Împreună cu GEODIS, vom extinde modelul trans-o-flex la nivel internațional și, astfel, vom crește și mai mult beneficiile pentru clienții noștri.”, a mai adăugat Christoph Schoeller.

Încheierea acestei tranzacții va fi efectivă după finalizarea aprobărilor obișnuite a autorităților de reglementare.

Din aceeași categorie...

Back to top button