Geodis a făcut primele teste de transport în cazul unui Brexit fără acord

Geodis face primele teste de transport în cazul unui Brexit fără acord
În timp ce transportatorii fac presiuni pentru ca Marea Britanie și restul statelor Uniunii Europene să ajungă la un acord în cazul unui Brexit, există și companii care au trecut la un nivel nou.

Spre exemplu, Geodis a realizat o serie de teste în cazul unui Brexit fără acord. Testele au fost realizate cu compania chimică Arkema și a fost executată o cursă între Franța și Marea Britanie.

Geodis a făcut primele teste de transport în cazul unui Brexit fără acord

Astfel, Geodis a realizat un transport de la uzina Arkema din La Chambre, sud-estul Franței, către Regatul Unit, în condițiile unui Brexit fără acord.

Cele două companii au trebuit să evalueze transmiterea în avans a documentelor vamale și ușurința trecerii efective a frontierei, precum și potrivirea datelor vamale cu cele ale vehiculului și coordonarea logisticii.

Geodis a spus că toate aceste teste au avut succes și cele două companii au putut transporta mărfurile în siguranță peste graniță.

VEZI ȘI: Truck Tower, un concept inovator de parcare pentru camioane (VIDEO)

„Această cursă a fost esențială pentru garantarea unui flux comercial rapid și sigur”, a spus Rémi Poteau, directorul principal Geodis.

Această experiență le-a permis celor de la Geodis să deonstreze că pot oferi servicii logistice sigure și fiabile între Franța și Regatul Unit, chiar și în cazul unui Brexit fără acord.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.