LogisticaTop News

GEODIS a inaugurat o nouă conexiune RO-LA între Franța și Italia

Crește numărul conexiunilor intermodale în Europa. Recent, GEODIS Road Transport și-a extins rețeaua europeană cu o nouă conexiune RO-LA care leagă regiunea Paris de nordul Italiei.

Lansată pe 18 ianuarie, noua conexiune RO-LA de la Noisy-le-Sec (Franța) la Novara (Italia) are scopul de a oferi o alternativă la transportul rutier.

GEODIS a inaugurat o nouă conexiune RO-LA între Franța și Italia

Pe o cale rezervată, GEODIS operează 6 călătorii dus-întors pe săptămână și oferă o capacitate de încărcare de 240 de unități de transport intermodal (ITU) pe săptămână. Aceasta reprezintă o economie de până la 75% a emisiilor de gaze cu efect de seră.

„Suntem încântați să putem oferi clienților noștri o soluție RO-LA, inclusiv livrare în sau din Franța, pentru produse ambalate, precum și lichide sau pulberi, materiale sau deșeuri periculoase. O singură unitate de încărcare este utilizată de la expeditor la destinatar (suprastructuri interschimbabile, containere și cisterne). Toate containerele noastre sunt echipate cu balize GPS pentru a garanta siguranța și informații în timp real”, spune Daniele Bernardi, Managing Director al GEODIS Road Transport din Italia.

VEZI ȘI: Creștere record a serviciilor RO-LA pe axa Brenner pentru ÖBB Rail Cargo

Din aceeași categorie...

Back to top button