LogisticaȘtiri

Geodis a finalizat achiziția Ozburn-Hessey Logistics

Pe 4 noiembrie 2015, Grupul francez de logistică, Geodis, a anunțat că a obținut aprobările Antitrust și au finalizat achiziția companiei Ozburn-Hessey Logistics cu sediul în Statele Unite.

Începând cu această lună, Ozburn-Hessey Logistică a intra oficial în grupul Geodis. Compania americană cu sediul în Nashville, Tenesse, este considerată una dintre cele mai mari companii de logstică 3PL din Statele Unite, cu vânzări anuale de 1.2 miliarde de dolari.

Înființată anul 1951, Ozburn-Hessey Logistics operează mai mult de 120 de platforme de distribuție în America de Nord, oferind servicii de aprovizionare, inclusiv transportul în lanțul de aprovizionare, depozitare, brokeraj vamal, expediere de mărfuri și servicii de consultanță de import-export. De asemenea, compania americană are o prezență în logistică de e-commerce direct la consumatorul final. Principalele tipuri de bunuri operate sunt îmbrăcămintea, electronicele, asistență medicală, alimentare, băuturi și produse ambalate.

Geodis a finalizat achiziția Ozburn-Hessey Logistics

Odată cu integrarea Ozburn-Hessey Logistics, grupul Geodis ajunge la 400 de platforme la nivel mondial și 38.000 de angajați, care produc venituri anuale de mai mult de opt miliarde de euro.

Această achiziție este un rezultat mare pentru Geodis și un pas important în direcția noastră, conform planului strategic, Ambition 2018, spune Marie-Christine Lombard, CEO al Geodis.

În viitorul apropiat, marca va fi integrat în LEA Geodis.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button