George Ilie preia funcția de CEO al companiei de transport Cartrans Preda

George Ilie preia funcția de CEO al companiei de transport Cartrans Preda

George Ilie preia funcția de CEO al Cartrans Preda, după ce Decebal Popescu a luat decizia de a părăsi conducerea companiei prahovene la finalul lui 2018.

După 7 ani în care a condus destinele companiei Cartrans Preda, reușind s-o ducă în topul celor mai bine cotate companii de transport rutier din România, Decebal Popescu a hotărât că este momentul unei noi provocări, urmând ca poziția sa să fie preluată de la 1 ianuarie 2019 de George Ilie.

Decebal Popescu va preda “ștafeta” noului CEO după o perioadă de tranziție de aproximativ 3 luni.

George Ilie are 35 ani și experiențe relevante în domenii precum logistica, management de flotă și distribuție, precum și în zona de expediții.

“Am acceptat o mare provocare, aceea de a coordona activitatea unuia dintre cei mai mari transportatori din Prahova, în condițiile date de piață de transport din Europa și cadrul legislativ din România”, a declarat George Ilie.

George Ilie declară că a fost atras de proiectul Cartrans Preda, având în vedere modul în care compania își desfășoară activitatea în această piață de transport, prin menținerea la un nivel ridicat a standardelor de calitate pentru serviciile oferite și a exigențelor în materie de respectare a cerințelor legale.

Domeniul în care Cartrans Preda activează este extrem de competitiv, însă George Ilie este “încrezător că se poate face performanță alături de o echipă de profesioniști, fie că vorbim de șoferi, dispeceri sau suportul administrativ.”

George Ilie preia funcția de CEO al companiei de transport Cartrans Preda

Obiectivele pe termen lung ale noului CEO sunt acelea de a diversifica activitățile de transport și portofoliul de clienți, precum și creșterea constantă a flotei și a gradului de utilizare a acesteia.

VEZI ȘI: Nikola Tre, camionul electric cu pile de combustie dedicat pieței europene

Ilie îl inlocuiește în funcție pe Decebal Popescu, cel care a condus grupul Cartrans în ultimii 7 ani, având în total 14 ani de activitate în cadrul companiei.

Decebal Popescu va activa, începând din 2019, în domeniul consultanței.

“Pot spune că și George Ilie va avea suportul meu așa cum l-am oferit și echipei de management care a condus grupul în ultimii ani. Este o adevarată provocare mai ales când ne confruntăm cu o competiție atât de puternică, dar sunt sigur că împreună o să atingem obiectivele îndrăznețe pe care ni le-am propus”, declară Cristian Preda, acționar majoritar al grupului Cartrans.

Cristian Preda, acționar majoritar al grupului Cartrans a ținut să-i mulțumească lui Decebal Popescu pentru activitatea depusă în cadrul grupului timp de 14 ani, urându-i succes în noile proiecte.

Cu peste 24 de ani experiență pe piața europeană, grupul Cartrans oferă servicii complete de transport și expediții de marfă.

“Specialitatea casei” este reprezentată de transportul rutier intern și internațional în regim FTL cu semiremoci Megatrailer XL (capacitate 100 mc).

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.