infotraficTop News

Germania: Accident cu patru camioane pe A7, produs de o șoferița de 22 de ani

Marți seară, pe autostrada A7, în direcția Kassel, cu puțin timp înainte de intersecția de la Seesen, a avut loc un grav accident în care au fost implicate patru camioane. Două persoane au fost rănite, iar pagubele se ridică la peste 400.000 de euro.

Potrivit poliției din Hildesheim, pe sensul de mers spre sud s-a format un ambuteiaj. O șoferiță de 22 de ani, aflată la volanul unui camion înmatriculat în Hesse, a observat prea târziu coada de vehicule formată în față. Aceasta a virat la stânga pentru a trece pe banda a doua, dar nu a putut evita impactul cu remorca unui camion aflat la capătul ambuteiajului, condus de un șofer lituanian de 34 de ani. 

Germania: Accident cu patru camioane pe A7, produs de o șoferița de 22 de ani

Apoi, camionul a intrat în coliziune cu un alt camion condus de un șofer de 23 de ani din Hamburg, care se afla în fața lituanianului, înainte de a lovi în cele din urmă partea din spate a unui camion condus de un șofer de 33 de ani din Moldova, aflat în fața camionului condus de șoferul din Hamburg.

Din cauza forței impactului, camionul tânărului de 23 de ani din Hamburg s-a răsturnat spre dreapta, ajungând pe parapetul exterior al unui pod. Camionul transporta ulei de motor, din care o parte s-a scurs pe carosabil.

VEZI ȘI: Cehia reintroduce temporar controalele la frontierele cu Slovacia

Șoferița de 22 de ani a fost grav rănită în urma accidentului și a fost transportată la spital. Șoferul lituanian a fost rănit ușor. Pagubele totale au fost estimate inițial la aproximativ 400.000 de euro.

A fost necesară închiderea autostrăzii A7 în direcția Kassel pentru investigarea accidentului și pentru lucrările de recuperare și curățare.

A7 rămâne închisă până maine

Conform informațiilor disponibile, autostrada A7 de la intersecția Rhüden va rămâne închisă până mâine, 29 septembrie 2022, la prânz. Suprafața drumului trebuie decopertată complet în zona locului accidentului și refăcută din cauza uleiului de motor scurs pe asfalt.

Traficul spre Kassel este deviat de la intersecția Rhüden.

Din aceeași categorie...

Back to top button