Știri

Germania: Accident cu patru morți, provocat de un șoferul unui camion înmatriculat în România

Pe 11 septembrie, șoferul unui camion înmatriculat în România a provocat un accident pe A44, în Germania, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața.

În după-amiaza zilei de vineri, 11 septembrie, șoferul unui camion înmatriculat în România a lovit un minivan, înmatriculat tot în România, care staționa într-un blocaj rutier. Șoferul camionului înmatriculat în România nu a fost atent, a reacționat târziu și a lovit din spate cu viteză un minivan-ul, împingându-l sub camionul aflat în fața sa.

Germania: Accident cu patru morți, provocat de un șoferul unui camion înmatriculat în România

Accidentul a avut loc pe A44, pe direcția de mers spre Dortmund, în regiunea Paderborn, mai exact între Lichtenau și Kreuz Wünnenberg-Haaren. Conform informațiilor poliției, din cauza unei mașini oprite pe margine, care avea probleme tehnice, s-a format un blocaj rutier.

Conform informații furnizate de poliția din zonă, patru pasageri din minivan au murit, iar șoferul mașinii a fost transportat de urgență cu elicopterul la spital. Și șoferul camionul care a provocat accidentul a avut răni grave, fiind de asemenea transport la spital cu elicopterul.

Șoferul camionului sub care a intrat minivan-ul a scăpat fără să fie rănit.

VEZI ȘI: MAN ar putea restructura 9.500 de locuri de muncă în Germania și Austria

Salvarea, pompierii și echipele de descarcerare din Wünnenberg au ajuns rapid la locul incidentului, dar pentru cei patru pasageri nu s-a putut face nimic. Din cauza gravității incidentului, cele patru victime nu au putut fi identificate încă.

Autostrada a fost închisă complet, pe direcția de mers spre Dortmund, traficul fiind reluat abia după miezul nopții.

Din aceeași categorie...

Back to top button