ParcariTop News

Germania: O nouă parcare modernă cu 150 de locuri pentru camioane pe A7

Break-Autohof Hamburg-Nordheide, una dintre cele mai moderne facilități din Europa de pe autostradă, oferă 150 de locuri de parcare pentru camioane cu facilități pentru șoferi și multe altele.

Astăzi, 28 septembrie, s-a deschis oficial noul Break-Autohof Hamburg-Nordheide, situat pe autostrada A7 la ieșirea 42 (Evendorf). Noua facilitate se adresează atât șoferii de camioane, cât și turiștii, familiilor și călătoriilor în scop de afaceri.

Dezvoltat de Nanz Group, noul Break-Autohof Hamburg-Nordheide are o suprafață totală de aproximativ 14.000 de metri pătrați și este rezultatul unei investiții comune a proprietarilor locației și a partenerilor locali TotalEnergies, IHG (Holiday Inn Express), 2theloo, Bosch, CamperClean și Brauerei DeLütte.

Facilitățile noului autohof includ 150 de locuri de parcare pentru camioane cu un sistem de barieră cu flux liber, un magazin de 270 de metri pătrați, un așa-numit food-court de 380 de metri pătrați cu terasă, 79 de camere de hotel, grupuri sanitare cu dușuri și mașini de spălat, o fabrică de bere proprie, un restaurant tip fast-food cu drive-in și un restaurant clasic.

VEZI ȘI: O nouă parcare securizată pentru camioane cu 170 de locuri în Ungaria

De asemenea, locația este dotată cu 12 stații de încărcare, din care 7 stații de încărcare rapidă cu 2 încărcătoare fiecare și 5 stații de încărcare standard cu 2 încărcătoare fiecare. De asemenea, locația are montate panouri fotovoltaice ce furnizează energie electrică verde.

În plus, în locație ar urma să existe o zonă de joacă pentru copii (în interior și în aer liber), facilități de recreere pentru experimentarea regiunii, un loc de campare a rulotelor și un spațiu de co-working.

Parcarea digitalizată pentru camioane

În calitate de partener, Bosch Secure Truck Parking este responsabil pentru digitalizarea parcării pentru camioane. Șoferii de camioane și dispecerii vor putea să rezerve și să plătească online pentru locurile de parcare. Un sistem de parcare Designa servește ca bază pentru acest lucru.

Potrivit furnizorului, capacitățile de locuri de parcare pot fi rezervate și prin intermediul sistemelor de management al transportului, folosind Bosch Logistics Operating System. De asemenea, este planificată o conexiune digitală a parcării ca zonă de așteptare pentru logistica portului Hamburg.

Break-Autohof Hamburg-Nordheide va fi urmat de alte locații, fiind planificată crearea unei întregi rețele în următorii ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button