infotraficTop News

Autostrada A61 a fost închisă pentru reabilitare între Erfttal și Bergheim-Süd în direcția Venlo

Sâmbătă, 2 iulie, autostrada A61 din Germania a fost închisă pentru lucrări de reabilitare pe tronsonul dintre nodurile rutiere Erfttal și Bergheim-Süd în direcția Venlo.

Începând de astăzi, 4 iulie, Autobahn GmbH Rheinland a început lucrările de reabilitare pe autostrada A61 între nodurile rutiere Erfttal și Bergheim-Süd în direcția Venlo, care vor fi finalizate la sfârșitul lunii noiembrie 2022. În cursul lunii august, secțiunea dintre nodurile Bergheim-Süd și Bergheim va fi, de asemenea, închisă.

Autostrada A61 a fost închisă pentru reabilitare între Erfttal și Bergheim-Süd în direcția Venlo

Tronsonul dintre nodurile rutiere Gymnich și Türnich va rămâne deschis traficului regional pe toată durata lucrărilor. După finalizarea lucrărilor pe tronsonul dintre nodul Türnich și intersecția cu autostrada Kerpen, traficul regional va fi redeschis pe o singură bandă de la jumătatea lunii august.

Optimizarea suplimentară a tronsonului rutier în secțiunile individuale, care ar putea rezulta din procesul de reabilitare, va fi anunțată separat, în funcție de necesități.

VEZI ȘI: Se amână aplicarea sancțiunilor privind utilizarea sistemului Ro e-Transport

Traficul în direcția Venlo a fost direcționat în mod specific pe drumurile federale (B264/B477 sau B477).

Autobahn GmbH Rheinland recomandă rămânerea pe A1 în direcția Dortmund ca rută de ocolire pentru zona imediată de la nodul de autostradă Erfttal. De acolo, este posibil să se continue prin nodul de autostradă Köln-Nord pe A57 în direcția Krefeld. De la nodul de autostradă Kaarst, șoferii pot continua pe A52 în direcția Mönchengladbach până la nodul de autostradă Mönchengladbach. De aici, se poate intra din nou pe autostrada A61 în direcția Venlo.

Germania: A61 închisă între nodurile rutiere Erfttal și Bergheim-Süd în direcția Venlo
Rutele ocolitoare din zonă

Din aceeași categorie...

Back to top button