Bus

Germania călătorește cu MAN! Autobuze cu design special în timpul CE de fotbal

În timpul Campionatului European, fanii fotbalului vor putea călători în Hamburg, Koln și Munchen cu autobuze MAN cu design special, cu elemente de design asemănătoare autocarului echipei naționale a Germaniei.

Pentru a celebra 60 de ani de la prima ediție a turneului final european, CE 2021 se desfășoară în 11 orașe diferite, inclusiv București și Munchen. Locuitorii și turiștii din capitala Bavariei, dar și din Hamburg și Koln, vor putea călători în timpul CE cu autobuze cu design special, inspirat de autocarul de echipă al naționalei Germaniei.

Germania călătorește cu MAN! Autobuze cu design special în timpul CE de fotbal

Autobuzele urbane MAN operate de companiile MVG (Münchner Verkehrsgesellschaft mbH), VHH (Verkehrsbetriebe Hamburg-Holstein GmbH) și Kölner Verkehrs-Betriebe AG (KVB), fie ele electrice sau cu motor convențional, vor fi decorate cu drapelul negru-roșu-auriu și vor purta inscripția ”Germania călătorește cu MAN!”.

VEZI ȘI: Germania va permite camioane autonome pe drumurile publice din 2022

Echipa națională a Germaniei va călători la meciuri tot cu un autocar MAN Lion’s Coach cu design special și echipamente de lux. Multe cluburi sportive din Europa călătoresc în autocare de echipă MAN sau NEOPLAN.

Cu ocazia Campionatului European, MAN organizează și un concurs de pariuri pentru meciuri. Câștigătorul va primi o călătorie la Munchen, care include bilete VIP la un meci al echipei Bayern Munchen. Jocul online este disponibil pe siteul www.euro2021.man.

Din aceeași categorie...

Back to top button