ȘtiriTop News

Germania: Doi șoferi de camion răniți într-un accident rutier pe A1

Joi seara, doi șoferi de camion au fost răniți într-un accident rutier produs la finalul unui blocaj de trafic pe autostrada A1, format din cauza unor lucrări.

În jurul orei 20.30, un șofer în vârstă de 57 de ani care conducea un camion pe autostrada A1 în direcția Bremen a sesizat prea târziu un camion condus de un șofer în vârstă de 36 de ani, care se afla în fața sa și care aproape că se oprise în fața unei zone de lucrări.

Germania: Doi șoferi de camion răniți într-un accident rutier pe A1

Când au fost analizate urmele accidentului, s-a constatat că șoferul în vârstă de 57 de ani a intrat în camionul din fața sa aproape fără să frâneze. De acolo, camionul a traversat toate cele trei benzi de circulație și a intrat în parapetul central de protecție.

În urma impactului, cei doi șoferi de camion au fost răniți. Șoferul de 57 de ani, care a provocat accidentul, a suferit răni grave la picioare, în timp ce șoferul de 36 de ani a suferit răni ușoare.

VEZI ȘI: Accident cu patru camioane pe A7, produs de o șoferița de 22 de ani

Poliția estimează pagubele materiale la aproximativ 80.000 de euro.

Pentru lucrările de curățare și de recuperare, autostrada A1 în direcția Bremen a trebuit să fie închisă complet timp de peste trei ore și apoi parțial timp de încă o oră. Traficul pe autostradă a fost deviat.

Poliția investighează în continuare cauza accidentului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs.

Din aceeași categorie...

Back to top button