Știri

Facilitățile Tank & Rast din Germania rămând deschise pentru șoferii de camion

Facilitățile Tank & Rast și SANIFAIR rămân funcționale pentru șoferii de camion, pe întreaga perioadă de restricții introdusă de autoritățile din Germania.

În perioada 2 noiembrie – 30 noiembrie, Germania a introdus o serie de noi restricții cu scopul de a preveni răspândirea pandemiei de COVID-19.

Facilitățile Tank & Rast din Germania rămând deschise pentru șoferii de camion

Asociația germană de transport, logistică și managementul deșeurilor (BGL) s-a asigurat că facilitățile Tank & Rast din Germania rămân funcționale în perioada 2 noiembrie – 30 noiembrie, în special pentru șoferii de camion.

Reprezentanții Tank & Rast spun că s-au luat toate măsurile de siguranță sanitare impuse și că vor oferi în continuare o serie de servicii și în această perioadă.

Astfel toate stațiile de alimentare cu carburant din rețeaua Tank & Rast vor rămâne deschise, inclusiv zona de cafenea și de restaurant, cu mențiunea că băuturile și snack-urile vor fi disponibile “TO GO”.

VEZI ȘI: Conform CJUE, Germania a calculat incorect taxa de drum pentru camioane

În plus, Tank & Rast a inclus în noua ofertă câteva preparate calde “TO GO” (sandwich-uri, mini pizza, hot dog) special pentru șoferi de camion la prețul de 2.99 euro sau la prețul de 3.99 euro.

Dușurile SANIFAIR rămân deschise
Instalațiile sanitare SANIFAIR precum și dușurile pentru șoferii de camion rămân deschise, la fel ca și până acum. În schimb, motelurile, unitățile de cazare și hotelurile din aceste zone vor rămâne închise până la data de 30 noiembrie 2020.

Facilitățile Tank & Rast din Germania rămând deschise pentru șoferii de camion

Excepția fac și facilitățile sanitare și dușurile SANIFAIR care se află în aceeași clădire cu motelurile sau unitățile de cazare. Dacă acestea sunt închise, șoferii nu vor avea acces nici la aceste facilități.

Toate aceste informații sunt afișate vizibil la intrarea în benzinărie. Pentru orice informații, șoferii pot suna la numărul gratuit (doar din rețeaua fixă și mobilă din Germania) 0800 9 555 777.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button