ParcariTop News

Germania: Parcare cu 107 locuri pentru camioane deschisă pe A9

107 noi locuri de parcare pentru camioane inaugurate pe autostrada A9, în Germania. În următorii doi ani, numărul acestora va crește la 350.

Joi, 1 decembrie, pe autostrada A9 în Vockerode, un cartier din Oranienbaum-Wörlitz, în districtul Wittenberg. Proiectul de mai multe milioane de euro urmează să fie extins în următorii ani. Investitor este un antreprenor din München.

Germania: Parcare cu 107 locuri pentru camioane deschisă pe A9

Șoferilor de camion le este adesea greu să găsească un loc de parcare în Germania. Mai ales după-amiaza, multe zone de odihnă sunt supraaglomerate, iar condițiile din parcări sunt adesea proaste. Acest lucru ar putea deveni puțin mai ușor în viitor pe A9.

O parcare mare pentru camioane a fost inaugurată joi la Vockerode, în districtul Wittenberg. Inițial sunt disponibile 107 locuri de parcare, iar în următorii doi ani, numărul de spații va crește la 350.

VEZI ȘI: Previziunile privind cererea de remorci în 2023 se înrăutățesc

N-a fost menționată o sumă concretă de investiții, însă în prezent, în proiect a fost investită o sumă cu două cifre de milioane de euro.

Toalete, facilități de gătit, dușuri

Parcare XXL este complet împrejmuită și monitorizată de camere de luat vederi. Există facilități de gătit, toalete și dușuri pentru șoferii de camion. Inițial, locuitorii au protestat împotriva proiectului de mai multe milioane de euro. Aceștia se temeau de traficul greu și de poluarea aerului. Potrivit primarului din Oranienbaum-Wörlitz, nu există aproape nicio critică.

Din aceeași categorie...

Back to top button