ParcariTop News

Germania: S-a redeschis spațiul de servicii Am Haarstrang-Nord de pe A44

După un an de construcție, Autobahn Westphalia a redeschis spațiul de servicii Am Haarstrang-Nord de pe autostrada A44, de lângă Werl.

După redeschidere, spațiul de servicii Am Haarstrang-Nord (în direcția Dortmund) dispune de 84 de locuri de parcare suplimentare pentru camioane, totalul fiind acum de 105. Locația dispune și de locuri de parcare pentru autobuze, o linie pentru transportul agabaritic și spații care pot fi folosite în viitor pentru stațiile de încărcare cu electricitate.

Germania: S-a redeschis spațiul de servicii Am Haarstrang-Nord de pe A44

Spațiile de odihnă ale parcării au fost reproiectate și echipate cu mobilier modern. În plus, parcarea va fi complet iluminată pe timpul nopții.

În zona de parcare pentru camioane se construiește o clădire suplimentară cu toalete. Facilitatea modernă, cu cabine unisex, va fi disponibilă peste aproximativ o lună. Până atunci, șoferii pot utiliza toaletele Serways.

În timpul renovării a fost construit și un nou sistem de retenție și reutilizarea a apei de ploaie. De asemenea, au fost plantate spații verzi cu specii locale.

VEZI ȘI: O nouă parcare securizată Bosch, la Frechen, lângă Koln

Timpul estimat de reconstrucție pentru parcarea Am Haarstrang-Nord a fost inițial de 2 ani. Lucrările au început în mai 2020, fiind finalizate mult mai rapid decât era programat.

În primăvara anului viitor, Autobahn Westphalia va redeschide și spațiul de servicii Am Haarstrang-Süd. Acestea va fi situat pe cealaltă parte a autostrăzii A44 și va avea o configurație identică.

Din aceeași categorie...

Back to top button