ȘtiriTop News

Germania: O scurgere de gaz dintr-un camion cu LNG a închis o autostradă

O scurgere de gaz din rezervorul unui camion alimentat cu LNG a dus la un blocaj de trafic prelungit pe autostrada A42, în Germania.

Pe 28 septembrie, o patrulă a poliției autostrăzii a raportat la centrul de control al pompierilor din Oberhausen că pe autostrada A42, în direcția Dortmund, a avut loc o scurgere de gaz din rezervorul unui camion alimentat cu LNG.

Germania: O scurgere de gaz dintr-un camion cu LNG a închis o autostradă

La sosirea serviciilor de urgență, pagubele raportate au fost confirmate. Din rezervorul camionul oprit pe banda de urgență se scurgea continuu gaz natural lichefiat, utilizat de camion pentru propulsie.

VEZI ȘI: Mai multe camioane depistate cu probleme tehnice, în Germania

Din cauza riscului ridicat de explozie, autostrada A42 a fost închisă imediat în direcția Dortmund. În același timp, pompierii ajunși la fața locului au mers la camion pentru a sigila scurgerea de gaz.

Germania: O scurgere de gaz din rezervorul unui camion cu LNG a dus la închiderea unei autostrăzi

Deoarece măsurile de etanșare s-au dovedit a fi foarte complexe, acestea au durat până seara. În cele din urmă, scurgerea de gaz din rezervor a fost oprită.

Intervenția a durat aproximativ 3,5 ore. În operațiune au fost implicate opt autospeciale și 21 de servicii de urgență. Nicio persoană nu a fost rănită.

Din aceeași categorie...

Back to top button