Știri

Germania: Șofer de camion drogat reținut de poliție, după ce ofițerii au utilzat un spray cu piper

Un șofer de camion drogat, care a provocat un accident pe o autostrada din Germania, a fost reținut, după ce agenții de poliție au utilizat un spray cu piper. Pagubele provocate de acesta se ridică la aproximativ 57.100 de euro.

Marți, 27 septembrie 2022, în jurul orei 16:51, un șofer de camion în vârstă de 24 de ani, care circula pe autostrada A1, în direcția Bremen, între intersecțiile Vechta și Cloppenburg, a provocat un accident de circulație fiind sub influența drogurilor și, de asemenea, s-a opus arestării în timp ce accidentul era înregistrat.

Germania: Șofer de camion drogat reținut de poliție, după ce ofițerii au utilzat un spray cu piper

Bărbatul în vârstă de 24 de ani, care locuiește în Muntenegru, a ieșit mai întâi de pe șosea cu autotrenul înmatriculat în Muntenegru și ulterior s-a ciocnit de barierelor de protecție de pe mijlocul autostrăzii. Pe durata anchetei și a măsurilor de recuperare a accidentului, traficul a fost deviat pe lângă locul accidentului pe banda din dreapta.

În timpul cercetării accidentului, polițiștii au observat că bărbatul nu se simțea bine din punct de vedere fizic, ceea ce indică faptul că ar fi putut fi sub influența drogurilor. Un test preliminar de depistare a drogurilor efectuat la fața locului a confirmat suspiciunea, acesta ieșind pozitiv la THC, componentă psihoactivă principală conținută în canabis.

VEZI ȘI: O scurgere de gaz dintr-un camion cu LNG a închis o autostradă

Tânărul de 24 de ani a avut un comportament agresiv față de ofițeri și a încercat să lovească un ofițer cu piciorul, dar a ratat. Întrucât bărbatul a opus rezistență și a continuat să se împotrivească, ofițerii au fost nevoiți să folosească un spray cu piper.

Bărbatul a fost supus unui test de sânge de către un medic la secția de poliție de pe autostradă din Ahlhorn. Acum, acesta se confruntă acum cu mai multe proceduri preliminare și riscă să răspundă penal.

Pagubele totale provocate camionului și barierelor de protecție au fost estimate la aproximativ 57.100 de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button