Știri

Germania: Transportator bulgar amendat pentru cabotaj

Atenție la operațiunile de cabotaj din Germania! Un transportator bulgar riscă o amendă de 1.300 de euro pentru că nu a respectat reglementările privind cabotajul din Germania.

Un camion deținut de un transportator bulgar a fost oprit de poliția rutieră pentru control pe autostrada A71 din Germania. Acesta se deplasa dinspre Hildburghausen spre Sömmerda și efectua o operațiune de transport comercial.

Germania: Transportator bulgar amendat pentru cabotaj

Potrivit documentelor prezentate e șoferul bulgar, în vârstă de 44 de ani, aceasta efectua o operațiune de cabotaj în conformitate cu articolul 8 din Reg. UE 1072/2009.

VEZI ȘI: Autoritățile naționale nu pot cere șoferilor chitanțe de hotel pentru a dovedi unde au petrecut repausul de 45 de ore

În cadrul controlului șoferul bulgar nu a putut prezenta nicio dovadă de transport transfrontalier sau de ieșire din Germania, după cel mult 7 zile. De asemenea, acesta nu a putut furniza dovezi privind alte transporturi în regim cabotaj pe teritoriul Germaniei.

Conform documentelor de transport, șoferul conducea exclusiv în Germania din 26 decembrie 2022.

Astfel, acesta a încălcat mai multe reglementări din Legea privind transportul rutier de mărfuri. Acum, transportatorul bulgar riscă o amendă de 1.300 de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button