infotraficTop News

Germania: Trei camioane implicate într-un accident rutier pe A3

Ambuteiaj de aproape 20 de kilometri pe A3 din cauza unui accident rutier în care au fost implicate mai multe camioane, în apropiere Würzburg, scrie nordbayern.de.

Astăzi, 27 martie, în jurul orei 18:00 (ora Germaniei) un camion care circula pe A3 spre Nürnberg, între nodurile Randersacker și Rottendorf, a fost nevoit să încetinească, probabil, din cauza traficului.

Șoferul unui autoturism a lovit din spate camionul care frâna, provocând cionirea a încă trei camioane între ele. Șoferul unui camion cu cisternă container a încercat să evite impactul cu ultimul camion implicat în accident, dar a sfârșit prin a-l lovi. Ca printr-o minune, nimeni nu a fost rănit în urma acestui accident.

Din acest motiv, autostrada A3 este în prezent (începând cu ora 18.10) complet închisă în direcția Nürnberg, între Randersacker și Rottendorf, informează poliția rutieră din Würzburg. O măsurătoare a traficului arată (începând cu ora 18:15) lungimea ambuteiajului era de aproape 20 de kilometri.

VEZI ȘI: Noul Actros MP6 ar putea veni și cu dormitor extins

Traficul care se desfășoară în prezent în zona închisă a fost deviat de către poliția din Würzburg. Pentru a evita locul accidentului, poliția a stabilit o deviere prin șoseaua de centură a orașului Würzburg și prin B8.

Potrivit presei, mai multe persoane care se aflau pe sensul opus s-au adunat pentru a face fotografii și înregistrări video de la locul accidentului. Poliția a înregistrat mai multe numere de înmatriculare. Este posibil ca șoferii în cauză să primească o amendă de până la 1.000 de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button