Gigi Vlase este al treilea proprietar Scania Black Amber din lume

Gigi Vlase este al treilea proprietar Scania Black Amber din lume

Patronul companiei Vlase Spedition, Gigi Vlase, a ajuns la sediu Scania Romania cu noua sa achizitie direct din Suedia, modelul Scania Black Amber cu sasiul numarul 4.

Astfel, Gigi Vlase este al treilea proprietar din lume al modelului Scania Black Amber, primul exemplar din serie fiind pastrat de producatorul suedez.

Șasiul cu numărul 2 a fost vandut unui client din Rusia, iar cel cu numarul 3 unui client din Olanda a carui fiica se numeste Amber.

Scania Black Amber este o editie limitata de doar 100 de unitati si este fabricat pe platforma lui Scania R730. Design-ul camionului de lux este opera lui Svempas.

Compania de design nu este la prima lucrare efectuata pentru Scania, in trecut aceasta a fabricat si alte editii limitate pentru producatorul suedez precum Dark Diamond, Blue Shark, Skåne Edition sau Griffin.

 

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

3 comentarii

 1. BPS

  23/06/2011 at 9:19 PM

  Gigi Vlase = un sofer fericit. 🙂

 2. trucker master

  24/06/2011 at 7:14 AM

  Camionul este bestial! L-am vazut pe valea oltului si chiar ma intrebam care este faza cu el. In realitate arata senzational colegii. Cat mai multi km si fara incidente nea gigi!

 3. TruckerBV

  24/06/2011 at 8:24 PM

  Arata intr-un mare fel toate camioanele astea facute de svempas. parerea mea, ca mai putea face una alta la ele, elemente in plus. oricum, sunt traznet. sunt curios daca se face anul asta concursul de ce l mai frumos camioan scania…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *