Companii de transportȘtiri

Girteka Logistics a comandat 540 de semiremorci Schmitz

După achiziția a 1.000 de camioane Mercedes-Benz Actros, lituanienii de la Girteka Logistics au plasat o comandă de 540 de semiremorci către Schmitz Cargobull.

Cele o mie de unități Actros MP4 Euro VI vor fi livrate progresiv transportatorului lituanian, care, va ajunge la o flotă de 2.900 de autotractoare și 3.100 de semiremorci fiind unul din principalii operatori de transport rutier europeni. Având în vedere importanța comenzii, cheia celor 1.000 de Actros MP4 a fost înmânată simbolic președintelui Girteka Logistics, Mindaugas Raila, de chiar șeful Mercedes-Benz, Stefan Buchner, în cadrul centrului clienți de la uzina din Woerth.

Cele 540 de semiremorci din cadrul contractului semnat recent cu Schmitz Cargobull, se împart în 410 unități frigorifice și 130 de unități prelată, “Elefantul Albastru” fiind principalul furnizor de semiremoci pentru Girteka acoperind 75% din parcul auto.

Girteka Logistics a comandat 540 de semiremorci Schmitz

Vehiculele vor fi utilizate în toată Europa, pentru a transporta produsele proaspete ale clienților mari din Europa. Atât camioanele cât și semiremorcile companiei Girteka sunt întreținute în mod regulat și reparate la standarde ridicate.

În acest domeniu, Girteka Logistics poate beneficia cu adevărat de rețeaua noastră de servicii la nivel european. Serviciul nostru de livrare a pieselor de schimb în 24 de ore și serviciu de reparație în regim de urgență la nivel european asigură o fiabilitate crescută în cazul unui incident.

Andreas Schmitz, președintele Schmitz Cargobull AG

Girteka Logistics a fost infiintață în 1996, iar în prezent compania are 7.100 de angajați în toată Europa și Confederația Statelor Independente. Din 2012, compania realizează distribuția de piese de schimb pentru Mercedes-Benz.

În decembrie 2015, lituanieinii a achiziționat 40% din transportator rutier danez Thermo-Tranzit, specializat în transportul de produse cu temperatură controlată.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button