Girteka Logistics a achiziționat 1.500 de camioane DAF XF

Girteka Logistics a achiziționat 1.500 de camioane DAF XF
Girteka Logistics, cea mai mare companie de transport FTL din Europa, a achiziționat 1.500 de camioane DAF XF.

După achiziția a 500 de camioane DAF XF, la începutul lui 2018, lituanienii de la Girteka Logistics au mai achiziționat 1.500 de autotractoare de la producătorul olandez.

Girteka Logistics a achiziționat 1.500 de camioane DAF XF

Conform lui Edvardas Liachovičius, CEO Girteka Logistics, “decizia de a opta pentru primul lot de 500 de camioane DAF XF a luat-o în urma unor cercetări de piaţă amănunţite”.

Camioanele DAF au convins cea mai mare companiei de transport FTL din Europa prin eficiența consumului de carburant, emisiile reduse de CO2 și confortul oferit șoferilor, camioanele fiind comandate cu versiunile de cabină Space Cab și Super Space Cab.

Girteka Logistics a configurat cele 1.500 de camioane DAF XF cu motorul PACCAR MX-13 de 12.9 litri și 480 CP, în combinaţie cu noua transmisie automată TraXon.

În ceea ce privește sistemele de asistență și siguranță de la bord, acestea au control predictiv al vitezei de croazieră, schimbare predictivă a treptelor de viteză, avertizare la părăsirea benzii de rulare, AEBS şi sistemul de avertizare pentru coliziune frontală.

VEZI ȘI: Cerere de transport în creștere în al treilea semestru din 2018, anunță TIMOCOM

Pentru durată maximă de funcţionare, Girteka Logistics a optat pentru intervale de service de până la cel puţin 200.000 de kilometri.

Conform oficialilor companiei, aceste 1.500 de camioane DAF XF noi vor ajuta Girteka Logistics să-și urmărească planul de a extinde şi mai mult activitatea în toată Europa.

Follow #infotrucker