Companii de transport

Girteka Logistics a comandat 1.800 de unități noi Volvo FH

Volvo Trucks a semnat un acord cadru care acoperă livrarea a 1.800 de unități noi Volvo FH celei mai mari companii de transport din Europa, Girteka Logistics.

Acordul include livrarea unui număr record de 900 de unități noi Volvo FH cu I-Save, cea mai nouă tehnologie a producătorului suedez de camioane, care poate reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2 cu până la 7%, comparativ cu motorul D13 eSCR Euro 6 step D, fără pachetul Long Haul Fuel.

Girteka Logistics a comandat 1.800 de unități noi Volvo FH

Economia de combustibil și impactul redus asupra mediului au fost factorii care i-au făcut pe cei de la Girteka Logistics să aleagă Volvo FH. Evident, alături de un preț bun obținut.

Datorită tehnologiei Turbo Compound, motorul asigură o combustie mai eficientă și produce până la 300 Nm de cuplu suplimentar, ceea ce se traduce prin turații scăzute și mai puțin combustibil necesar pentru a menține o viteză constantă.

Pachetul Long Haul Fuel oferă o eficiență suplimentară de combustibil, datorită ultimei versiuni Volvo I-See, controlul predictiv al vitezei care utilizează tehnologia bazată pe hartă pentru a optimiza strategia de schimbarea a vitezei.

Cele 1.800 de camioane au fost comandate în configurație 4×2 și 6×2, cu motoare D13 de 460 CP și 500 CP cuplate la transmisia automată I-Shift.

VEZI ȘI: Compania Bode testează Scania R 450 Hybrid pe segmentul electrificat de pe A 1

În ceea ce privește confortul și siguranța, camioanele vin cu cabină Globetrotter XL echipată cu cele mai noi caracteristici de siguranță și eficiență pentru a maximiza utilizarea camioanelor în operațiunile de transport pe distanțe lungi.

Cele 1.800 de camioane fac parte din programul de reînnoire și extindere a flotei actuale din Europa, Scandinavia și Rusia, a gigantul european de transport rutier.

Primele camioane Volvo FH din lotul de 1.800 urmează să fie livrate în ianuarie 2020. Prin noua comandă, Girteka Logistics va opera peste 6.000 de camioane Volvo în flotă.

Din aceeași categorie...

Back to top button