Girteka Logistics a deschis o nouă bază de transport în Polonia

Girteka Logistics a deschis o nouă bază de transport în Polonia
Girteka Logistics își continuă planul de expansiune pe piața de transport din Europa, deschizând o nouă bază de transport la Poznan, în Polonia.

Noua bază de transport de la Poznan este un pas important al companiei lituaniene în vederea atingerii obiectivelor sale, acelea de a-și extinde afacerile și de a avea până în 2021, un total de 10.000 de remorci și 20.000 de șoferi.

Girteka Logistics a deschis o nouă bază de transport în Polonia

Una dintre cele mai importante companii de transport și logistică din Europa plănuiește ca în 2019 să înmatriculeze 300 de remorci în Poznan și să angajeze 750 de șoferi de camion, ambele fiind două componente importante de consolidare a rețelei de transport din Europa.

VEZI ȘI: Bilanțul acțiunii de control TISPOL la nivel european

Girteka a ales Poznan datorită poziției sale, orașul fiind situat aproape de frontiera cu Germania și de autostrada A2 – una dintre principalele rute europene.

De asemenea, Poznan are una dintre cele mai bune universități tehnice din Polonia, oferindu-i companiei din Vilnius acces la specialiștii în managementul transporturilor.

În plus, noua bază de transport are propria academie de instruire a șoferilor, unde aceștia vor primi o pregătire de calitate pentru a-și dezvolta abilitățile în condusul sigur și economic, precum și oportunitățile de a-și actualiza în mod regulat cunoștințele.

De altfel, lituanienii au înființat astfel de academii de pregătire a conducătorilor auto în principalele baze de transport din Vilnius, Šiauliai și Smolensk.

Follow #infotrucker