Girteka Logistics a primit certificarea TAPA TSR Nivel 1

Girteka Logistics a primit certificarea TAPA TSR Nivel 1
În acestă toamnă, Girteka Logistics a primit certificarea TAPA TSR Nivel 1, cel mai înalt standard de securitate în transportul de marfă.

Prin certificarea TAPA TSR Nivel 1 – cel mai înalt standard de securitate, transporturile companiei lituaniene Girteka Logistics au deveni mai sigure.

Girteka Logistics a primit certificarea TAPA TSR Nivel 1

Standardul de securitate al mărfurilor prevede cerințe de siguranță acceptate în întreaga lume, care vizează asigurarea depozitării și transportul sigur al bunurilor.

În cadrul procesului de certificare TAPA TSR Nivel 1, au fost verificate vehiculele de transport marfă ale companiei Girteka Logistics, precum și tehnologiile care asigură securitatea.

O atenție deosebită se acordă politicilor de securitate, respectiv evaluării procedurilor și măsurilor de securitate.

Criminalitatea în sectorul transporturilor de mărfuri este una dintre cele mai mari provocări în cadrul lanțului de aprovizionare pentru producătorii de produse de mare valoare cu risc ridicat, respectiv pentru furnizorii lor de servicii logistice.

VEZI ȘI: Ford a lansat la IAA 2018 versiunea Transit Custom PHEV

Astfel, profesioniștii din industria high-tech au stabilit câteva cerințe de securitatea în transport (TSR) pentru a aborda natura prin care produse de mare valoare cu risc ridicat sunt transportate pe cale rutieră.

Certificatul TAPA TSR este clasificat în trei categorii:

– Nivel 1 = cel mai înalt standard de securitate
– Nivel 2 = standard mediu de securitate
– Nivel 3 = standard scăzut de securitate

Pentru a obține certificarea TAPA TSR Nivel 1, compania aplicantă trebuie să obțină mai întâi certificarea Nivel 3 (majoritatea camioanelor noi se încadrează la acest standard), iar ulterior să obțină Nivel 2, demonstrând totodată și îmbunătățirile aduse în ceea ce privește securitatea.

Înainte ca Girteka Logistics să fie certificată TAPA TSR Nivel 1, acesta a obținut certificarea pentru Nivel 2.

TSR (Trucking Security Requirements) specifică standardele minime acceptabile de securitate pentru bunurile care circulă în lanțul de aprovizionare și metodele care trebuiesc utilizate pentru menținerea acestor standarde.

Recunoscută pe plan internațional, certificarea TAPA TSR garantează calitatea serviciilor furnizate și crește eficiența proceselor de depozitare și transport.

Follow #infotrucker