Economic

Girteka Logistics și-a propus să cucerească piața germană de transport intern

Girteka Logistics, cea mai mare companie de transport din Europa, și-a pus in plan să cucerească piața germană de transport intern.

Piața europeană și cea germană de transport este foarte fragmentată, mai mult de 80% din companii operează mai puțin de 10 camioane și doar 1% dintre acestea operează mai mult de 50 de camioane.

Girteka Logistics și-a propus să cucerească piața germană de transport intern

Companiile de transport europene și germane suferă din cauza deficitului de șoferi, estimările arătând că 20% din camioanele germanilor au stat parcate în 2018 din cauza acestei probleme.

Iar pe o piață competitivă, precum cea din prezent, o fragmentare le dă posibilitatea unor companii mari de transport, precum Girteka Logistics, să crească exponențial.

Astfel, în timp mare majoritate a transportatorilor europeni resimt deficitul de șoferi, lituanienii de la Girteka Logistics au anunțat la început de august 2018 faptul că au atins pragul de 10.000 de șoferi profesioniști angajați.

Cu un parc de 5.000 de camioane și 5.500 de semiremorci, lituanienii colaborează în prezent cu marile branduri din lume pentru a-și transporta produsele în întreaga Europă.

VEZI ȘI: Gama de excavatoare Volvo CE testată la limită de starul suedez Dolph Lundgren (VIDEO)

Transportul internațional pe distanțe lungi (Full Truck Load) a fost întotdeauna cheia succesului companiei, iar acum piața internă germană de transport cu camioane complete este o parte integrantă a portofoliului companiei.

În fapt, Girteka Logistics a devenit cea mai importantă companie de transport din Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button