Giti Fleet Smart, sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope de la Giti Tire

Giti Fleet Smart, sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope de la Giti Tire
Producătorul de anvelope Giti Tire a lansat Giti Fleet Smart, primul său sistem de monitorizare a presiunii din anvelope (TPMS) dedicat flotele comeciale.

Giti Fleet Smart a fost lansat oficial în Europa în cadrul Commercial Vehicle Show din Birmingham, Marea Britanie, care s-a desfășurat în urmă cu câteva luni.

Giti Fleet Smart, sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope de la Giti Tire

Primul sistem de monitorizare a presiunii (TPMS) oferit de Giti Tire, le permite operatorilor de flote să monitorizeze și să analizeze anvelopele camioanelor lor, urmând să fie disponibil pentru toate flotele echipate cu anvelope Giti din Uniunea Europeană.

VEZI ȘI: Guvernul austriac sprijină financiar echiparea camioanelor cu sistemul de asistență la virare

Informațiile despre mentenanță și alte date sunt colectate instant și în mod electronic, iar conform oficialilor Giti vor putea fi anticipate problemele care pot apărea la nivelul anvelopelor.

În cazul unei scăderi de presiune la nivelul anvelopelor, atât șoferul cât și managerul flotei sunt anunțați. Astfel, situația apărută va putea fi rezolvată rapid, iar în cazuri grave, pot fi anunțați și dealerii sau service-rile din cadrul rețelei Giti.

Conform oficialilor Giti Tire, sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope va oferi eficiență îmbunătățită, va reduce timpii morți, iar costul de achiziție va fiind unul bun.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.