Top NewsTrailer

Goldhofer va prezenta la Bauma 2022 o gamă vastă de trailere

Goldhofer, unul dintre cei mai importanți producători globali de trailere, va prezenta la Bauma 2022 o gamă vastă de modele dedicate industriei construcțiilor și transportului agabaritic.

Una din premierele mondiale de la standul Goldhofer de la Bauma 2022 va fi conceptul de trailer complet nou, denumit FT SERIES. Acesta pune accent pe o flexibilitate operațională remarcabilă și combină manevrarea simplă cu versatilitatea necesară pentru a satisface o mare varietate de nevoi de transport. Goldhofer a ales să nu ofere mai multe detalii despre FT SERIES până la prezentarea sa oficială de la Bauma 2022.

„În acest moment vom dezvălui doar că, prin introducerea FT SERIES, toți clienții vor primi exact soluția de transport de care au nevoie. Mai mult, un design ușor de modernizat este cheia unei funcționări extrem de flexibile și pregătite pentru viitor, astfel încât clienții să își poată configura flotele în mod flexibil pentru mulți ani de acum încolo”, spune Matthias Ruppel, CEO al Goldhofer AG.

Tot la Munchen, Goldhofer va expunde, de asemenea, cel mai recent model al familiei STAR, denumit TRAILSTAR, care va fi inițial prezentat publicului larg în septembrie la IAA Transportation 2022. Aceast trailer cu suspensie pneumatică cu trei până la cinci axe este o construcție nouă, cu o serie de caracteristici pentru utilizarea optimă a zonei de încărcare și a centrului de greutate, plus o manevrabilitate superioară.

VEZI ȘI: Noutățile Kässbohrer la IAA 2022

Noul TRAILSTAR a adoptat numeroase avantaje dovedite ale gamei STEPSTAR, ca parte a răspunsului Goldhofer la cererea tot mai mare de astăzi pentru soluții de transport flexibile.

La fel ca și STEPSTAR, noul TRAILSTAR vine cu o mulțime de detalii, inclusiv un sistem practic de fixare a încărcăturii, stâlpi laterali de buzunar cu fixare și un sistem practic de rampe cu un unghi de abordare extrem de scăzut ce permite încărcarea vehiculelor cu podea joasă. De asemenea, noul trailer dispune de puncte de ancorare de 10 t pe întreaga lungime a platformei de încărcare. Opțional, este disponibil un jgheab foarte lat, adânc și lung, pentru transportul excavatoarelor cu brațe lungi.

O altă mare atracție va fi noul STEPSTAR Z cu direcție inteligentă, din familia STEPSTAR.

Transportul grinzilor de beton și a elementelor de poduri

Trailerul BLADES cu unitate tractată dolly a avut un mare succes în transportul palelor de turbine eoliene. Impulsionat de industria eoliană, Goldhofer a optimizat și extins utilizarea trailerului pentru industria construcțiilor în general, de exemplu pentru transportul grinzilor de beton, al componentelor structurale sau al elementelor întregi de pod. În acest scop, axa dolly cu suspensie pneumatică este utilizată în combinație cu un modul cu 2 axe cu o placă turnantă în partea frontală. O astfel de versatilitate garantează un randament al investiției rapid.

Stabilitate și siguranță cu FTV 850

Suportul pentru pale de turbină foarte lungi și grele este montat pe o combinație divizată PST/SL-E cu patru axe, autopropulsată (1/2+1/2), lărgită la 4.010 mm. Noua soluție este concepută pentru stabilitate și siguranță maximă – chiar și pe cele mai dificile trasee.

Modulul ADDrive 2.0 pentru sarcini cu adevărat grele

Modulul pentru sarcini grele, care poate fi utilizat ca unitate tractată sau autopropulsată, se mândrește cu o serie de modificări – în special pentru transporturile foarte complexe și ultra-grele. Pompele sale hidraulice mai mari și axele de tracțiune suplimentare înseamnă o putere de tracțiune sporită și viteze mai mari. Pentru o flexibilitate maximă, software-ul de sincronizare dedicat ADDronic permite utilizarea mai multor module ADDrive în combinație cu modulele THP sau PST.

Anvelopa cu profil redus Goldhofer CargoPlus

În lumea transportului greu, câțiva centimetri în înălțimea totală sunt adesea decisivi în planificarea traseului. Anvelopa cu profil redus CargoPlus este soluția ideală pentru evitarea devierilor de la traseu. Dezvoltată în colaborare cu HBI Tires & Wheels, anvelopa oferă economii decisive de centimetri pentru aceeași sarcină pe axă. Clienții se vor putea convinge singuri de avantajele anvelopei CargoPlus montate pe câteva dintre vehiculele Goldhofer expuse la Bauma 2022.

Standul Goldhofer va prezenta și alte atracții sub forma diferitelor soluții de transport patentate, avansate și optimizate.

Din aceeași categorie...

Back to top button