AnvelopeTop News

Goodyear începe turneul european Drive Results 2023

Drive Results este un turneu european de prezentare a gamei de soluții de mobilitate Goodyear pentru flotele de camioane. Acesta va vizita 15 țări din Europa între aprilie și noiembrie 2023.

Caravana va duce noul camion de prezentare Drive Results la o varietate de evenimente europene, prezentând întreaga gamă de oferte Goodyear Total Mobility. Abordarea sa de la un capăt la altul este concepută pentru a ajuta flotele de camioane să maximizeze eficiența, să crească competitivitatea și să fie mai sustenabile cu ajutorul ofertei integrate de produse, servicii și soluții de mobilitate Goodyear.

Goodyear începe turneul european Drive Results 2023

Prin intermediul caravanei Drive Results, Goodyear dorește să abordeze provocările flotelor și să arate că soluțiile durabile eficiente nu trebuie să reprezinte un compromis complex în materie de venituri. Showroom-ul interactiv a fost complet actualizat de la turneul din 2022, oferind o experiență și mai captivantă pentru clienți și o prezentare cuprinzătoare a produselor și soluțiilor Goodyear.

Pentru a le oferi vizitatorilor o experiență îmbunătățită, showroom-ul Drive Results va include un amestec captivant de caracteristici fizice și virtuale.

Vizitatorii vor primii informații nu numai despre cele mai noi anvelope, ci și despre toate soluțiile de mobilitate, cum ar fi Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint sau Goodyear DrivePoint. Toate acestea sunt conectate cu aplicațiile moderne web și mobile, alimentate cu procesare de date, demonstrând expertiza Goodyear în susținerea flotelor de transport în viitorul și exigentul ecosistem de transport.

VEZI ȘI: Goodyear RangeMax RSD EV, anvelopă pentru camioane electrice, diesel și cu gaz

„Goodyear Total Mobility are o sferă de acțiune mai largă decât cea a anvelopelor, deoarece oferă o soluție personalizată de la un capăt la altul, care sporește eficiența flotei, competitivitatea și sprijină atingerea obiectivelor de sustenabilitate. În ceea ce rămâne un mediu economic dificil, flotele trebuie să funcționeze la cel mai înalt nivel. Mă bucur foarte mult că, încă o dată, vom putea să ne prezentăm soluțiile într-un singur loc, prin intermediul unui camion showroom special amenajat, care oferă o experiență uimitoare fiecărui vizitator”, spune Maciej Szymanski, director de marketing Goodyear pentru Europa Comercială.

Caravana va participa la o mare varietate de evenimente, de la Campionatul European de Curse de Camioane Goodyear FIA (ETRC) la expoziții specializate în camioane, flote și operațiuni logistice. Turneul Drive Results Tour începe la Transport 2023 din Herning, Danemarca, pe 20 aprilie. Acesta va continua apoi la mai multe expoziții axate pe logistică. Caravana Drive Results va fi prezentă la toate cursele din 2023 a Campionatului European de Curse de Camioane Goodyear FIA (ETRC).

Sustenabilitatea și eficiența costurilor vor continua să stimuleze adoptarea de soluții de mobilitate pentru flote

Potrivit celui mai recent sondaj Goodyear Sustainable Reality Survey realizat în 2022, flotele continuă să recunoască importanța investițiilor durabile, 41% dintre acestea afirmând că reducerea costurilor operaționale a fost un factor important atunci când au luat în considerare noi soluții.

Aceasta reprezintă o creștere față de 32% în ediția din 2021 a sondajului. În medie, 41% dintre flote consideră că sustenabilitatea reprezintă o oportunitate de a reduce costurile de operare. Aceasta este o creștere de 28% față de numărul raportat în 2021.

Există, de asemenea, dovezi că flotele au devenit și mai sensibile la costuri în contextul economic actual. Comparativ cu 2021, numărul flotelor care solicită stimulente financiare a crescut cu 4%. Investiția înțeleaptă pentru un randament maxim al investițiilor este valabilă pentru toate întreprinderile și deosebit de importantă în prezent.

Din aceeași categorie...

Back to top button