Anvelope

Goodyear DrivePoint, o nouă metodă de monitorizare a presiunii anvelopelor

Controlul presiunii anvelopelor este vital pentru flotele de camioane și remorci. Din acest motiv, Goodyear lansează DrivePoint, un sistem de monitorizare eficient și foarte ușor de folosit.

Sistemul Goodyear DrivePoint constă în senzori de presiune montați pe valvele anvelopelor și receptoare cu baterii montați în curtea companiei, care citesc instantaneu presiunea anvelopelor la trecerea camioanelor.

Goodyear DrivePoint, o nouă metodă de monitorizare a presiunii anvelopelor

”Cu DrivePoint, verificarea presiunii durează doar câteva secunde. Verificările regulate ajută la creșterea timpului de disponibilitate, maximizarea eficienței și reducerea amprentei de carbon a flotei. Pe lângă celalalte soluții avansate și predictive oferite, acest sistem ușor de instalat va satisface nevoile multor operatori care doresc maximizarea disponibilității și reducerea costurilor operaționale”, a declarat Alberto Villarreal, directorul departamentului Soluții Proactive și Flote al Goodyear Commercial Europe.

Datele colectate sunt încărcate în sistemul cloud al Goodyear, oferind acces ușor și raportare prin aplicațiile Goodyear Fleet Manager. Dacă presiunea este mai mică decât nivelul recomandat, managerul primește instant o alertă. Astfel, acesta poate acționa pentru evitarea unui potențial incident care implică oprirea camionului și cheltuieli cu reparațiile.

VEZI ȘI: Goodyear testează anvelopa fără aer pe autobuze autonome

Noua soluție nu necesită demontarea anvelopei. Senzorii pot fi instalați rapid și simplu, pe valve.

Goodyear DrivePoint, o nouă metodă de monitorizare a presiunii anvelopelor

”DrivePoint este o alternativă necostisitoare pentru clienții noștri. Sistemul este ușor de instalat și necesită o întreținere minimă”, a adăugat Villarreal.

În acest moment, Goodyear poate oferi trei alternative de monitorizare, DrivePoint alăturându-se soluțiilor existente TPMS și Drive-Over-Reader.

Din aceeași categorie...

Back to top button