Goodyear FUELMAX, votată „Anvelopa Anului” pentru camioane în Spania

Goodyear FUELMAX, votată “Anvelopa Anului” pentru camioane în Spania

La cea de-a 16-a ediție a Premiilor Anvelopa Anului, organizate de publicația spaniolă Neumáticos y Mecánica Rápida, gama de anvelope pentru camion FUELMAX de la Goodyear a fost votată „Anvelopa Anului” la categoria vehicule comerciale.

Goodyear FUELMAX a fost recompensată ca fiind anvelopa de top la categoria camioane, grație potențialului său sporit de a realiza economii de carburant precum și de a reduce emisiile de CO2. Dată fiind importanța costurilor la carburant pentru flote, linia FUELMAX a fost recunoscută ca salvând cu până la 1,6 litri de carburant per 100 km, îmbunătățind astfel profitabilitatea și sustenabilitatea flotelor.

Gama de anvelope pentru eficiența consumului de carburant Goodyear FUELMAX cuprinde anvelopa pentru axa de direcție FUELMAX S, anvelopa pentru axa de tracțiune FUELMAX D și anvelopa pentru trailer FUELMAX T. Nivelul scăzut al rezistenței la rulare este beneficiul cel mai important, care este atins fără a pierde din performanța altor arii cheie precum kilometrajul și frânarea pe carosabil umed. Anvelopa pentru axa de tracțiune FUELMAX D respectă atât cerințele însemnului M+S cât și al simbolului 3-Peak-Mountain-Snow-Flake, fiind astfel conform cerințelor legislației de iarnă peste tot în Europa.

Goodyear FUELMAX, votată „Anvelopa Anului” pentru camioane în Spania

VEZI ȘI: Goodyear Ultra Grip Max T primă echipare pentru Krone

Premiul revista Neumáticos y Mecánica Rápida, Anvelopa Anului, este unul din acele evenimentele anuale recunoscute din această industrie. Service-uri, distribuitori, cititori și specialiști din industrie votează cele mai bune anvelope recent introduse pe piață.

[pullquote align=”full” cite=”Michel Rzonzef, Vice President Commercial Business la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem onorați să primim distincția Anvelopa Anului din partea publicației Neumáticos y Mecánica Rápida pentru gama noastră de anvelope de camion Goodyear. Anvelopa Goodyear FUELMAX este cea mai eficientă gamă de anvelope din punct de vedere al consumului de carburant din portofoliul nostru extins și cuprinzător de produse. Elementul cheie în atingerea acestui nivel extraordinar al eficienței consumului de carburant al anvelopelor noastre este nivelul extrem de ridicat al inovației de la Goodyear. Acest premiu pune din nou în evidență angajamentul nostru de a dezvolta tehnologii, produse și servicii inovative care să ajute atât la reducerea impactului asupra mediului cât și la reducerea costurilor operaționale.[/pullquote]

Anvelopele FUELMAX de la Goodyear pentru eficiența consumului de carburant au fost comparate cu anvelopele pentru eficiența consumului de la o altă marcă premium ´de către flota germană Spedition Bartkowiak: au fost folosite trei camioane Euro 6 identice, echipate cu anvelope obișnuite, ce au acoperit aproximativ 320000 de kilometri on public cu diferiți șoferi, din ianuarie 2014 și până în mai 2015. În timpul acestei comparații, anvelopele pentru consum FUELMAX de la Goodyear au demonstrat că pot aduce o economie de până la 1,6 litri de carburant la 100 de kilometri.

VEZI ȘI: Noi dimensiuni în gama TreadMax FuelMax de la Goodyear

Acest premiu recunoaște munca depusă de Goodyear în dezvoltarea celei mai eficiente anvelope de camion, care ajută companiile de transport să își îmbunătățească eficiența consumului de carburant al flotelor pe care le dețin.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker