AnvelopeTop News

Goodyear duce gestionarea anvelopelor pentru flote la următorul nivel

Cele mai recente îmbunătățiri Goodyear duc gestionarea anvelopelor la următorul nivel și contribuie la transformarea digitală a flotelor și a furnizorilor de servicii.

Goodyear a făcut un pas înainte cu soluția sa de mobilitate totală care contribuie la transformarea digitală a flotelor, prin integrarea tehnologiilor inteligente precum TechHub, o aplicație de instalare plug and play pentru Goodyear TPMS, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, și Goodyear DrivePoint, care reduce timpul de nefuncționare.

Goodyear duce gestionarea anvelopelor pentru flote la următorul nivel

Atât FleetHub, cât și TechHub conectează numeroase puncte de date din diferite sisteme, prezentând într-un singur loc datele disponibile privind sănătatea anvelopelor. Aceste progrese oferă operatorilor de flote și furnizorilor de servicii datele de care au nevoie pentru a lua decizii informate privind gestionarea anvelopelor și nevoile generale de întreținere a parcului auto.

TechHub simplifică instalarea soluțiilor inteligente TPMS

TechHub, o soluție integrată și o aplicație de instalare pentru Goodyear TPMS și Goodyear DrivePoint, care oferă multiple beneficii pentru furnizorii de servicii. Aceasta sprijină tehnicienii la instalarea sistemului inteligent de monitorizare a anvelopelor, implementând în același timp standarde de înaltă calitate care facilitează funcționarea corectă a sistemului.

Schimbul general de date între flote și Goodyear este îmbunătățit și mai mult prin susținerea instrumentelor de conectivitate pentru flote.

După instalarea echipamentelor cu senzori de presiune a anvelope, metoda tradițională de configurare a vehiculului poate consuma mult timp, deoarece toate datele trebuie introduse manual. Dacă flota are un număr mare de vehicule, acest lucru implică multă planificare pentru a reduce la minimum timpii morți.

Goodyear duce gestionarea anvelopelor pentru flote la următorul nivel

TechHub oferă o soluție care ușurează procesul de instalare. Protocolul avansat de instalare sprijină poziționarea precisă a roților, eliminând riscul potențial al intrărilor manuale false, și permite setarea de referință pentru calcule precise ale algoritmului și solicitarea de alerte în timpul funcționării sistemului.

TechHub este disponibil furnizorilor de servicii și tehnicienilor de flote care utilizează în prezent soluțiile de monitorizare inteligentă Total Mobility de la Goodyear.

Cum funcționează?

Datele privind poziția chei a roții sunt colectate dintr-o dată prin intermediul unei scanări digitale. Toți senzorii TPMS pentru anvelope și dispozitivul TPMS al vehiculului sunt apoi conectați, automatizând configurarea vehiculului. Ulterior, toate datele sunt încărcate în cloud pentru o stocare și acces ușor. De asemenea, datele sunt transferate instantaneu de pe teren în birou, îmbunătățind și mai mult experiența clienților la nivelul flotei.

Permițând integrarea și sincronizarea datelor între diferite soluții și date, procesul oferă date critice despre anvelope provenind de la Goodyear TPMS și Goodyear DrivePoint într-un singur loc. În curând, Goodyear va adăuga la ecosistemul de aplicații un FMS și telematică pentru remorci de la ZF, marca TRANSICS.

Furnizorii de servicii pot accesa datele prin intermediul expertului Goodyear TechHub. Dincolo de stabilirea unor noi standarde avansate de instalare, aplicația oferă, de asemenea, indicatori cheie de performanță a anvelopelor și facilitează actualizările și alte activități de întreținere.

Actualizare platformei FleetHub

De mulți ani, platforma online și aplicația mobilă Goodyear Fleet Manager este un companion de încredere pentru operațiunile zilnice eficiente. Într-un mediu marcat de o complexitate crescândă, precum și de presiuni legate de timp și costuri, nevoia de a accelera transformarea digitală nu a fost niciodată mai stăruitoare.

În prezent, operatorii de flote pot avea acces la numeroase date ale senzorilor de pe vehicul, anvelope, încărcătură și alte elemente critice. În practică, aceste seturi de date rămân adesea izolate sau dispersate, deoarece sunt specifice furnizorului sau sistemului. Pentru a rămâne competitive și pentru a spori și mai mult eficiența, flotele cer soluții integrate și mai conectate.

VEZI ȘI: Vergölst, subsidiară Continental, a făcut serviciul de depanare pentru camioane și mai fiabil

Goodyear a actualizat platforma de gestionare a flotei FleetHub, pentru a răspunde nevoilor în evoluție de „big data” din prezent și viitor, formulate de principalele companii de transport rutier din Europă. Reunind una dintre cele mai avansate soluții de monitorizare a anvelopelor de pe piață, versiunea actualizată FleetHub integrează toate datele disponibile privind starea de sănătate a anvelopelor într-o singură prezentare generală online și mobilă ușor de utilizat.

În cadrul FleetHub avansat, clienții pot accesa acum cu ușurință datele de la Goodyear TPMS, Goodyear Checkpoint (Drive-Over-Reader) și Goodyear DrivePoint. Această soluție ușor de utilizat îi echipează pe manageri cu un fond de date complet pentru a lua cele mai bine informate decizii.

În plus, pentru utilizatorii CheckPoint, FleetHub aduce o interfață de utilizator online modernă, inclusiv aplicații mobile avansate disponibile pentru operatori. Platforma este, de asemenea, pregătită pentru viitor, utilizatorii beneficiind de actualizări regulate ale software-ului.

Din aceeași categorie...

Back to top button