AnvelopeInfoTechȘtiri

Goodyear isi extinde serviciile OTR cu programul EM Track III prezentat la INTERMAT 2015

Faptul ca ajuta la scaderea costului total de detinere a anvelopei destinata serviciilor off-the-road (OTR) este unul din beneficiile cheie oferite de Goodyear prin noul program de management al anvelopelor, EM Track III. Lansarea acestui program la standul F 001 din hala 5a de la salonul expozitional INTERMAT 2015 pune in evidenta importanta pe care Goodyear o da faptului de a veni cat mai mult in ajutorul consumatorilor pentru ca acestia sa isi optimizeze investitia pe care o fac in anvelope de tip OTR.

Programul Goodyear EM Track III este un instrument inovativ de service bazat pe Windows, ce poate fi utilizat de intregul personal Goodyear OTR si care inregistreaza si marcheaza toate informatiile disponibile legate de anvelope si aplicabile oricarui client. Acest instrument permite clientilor care lucreaza cu specialistii Goodyear sa se asigure ca folosesc anvelopele in modul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Goodyear isi extinde serviciile OTR cu programul EM Track III prezentat la INTERMAT 2015

Anvelopele, in special cele pentru vehicule grele si pentru masinarii, sunt o investitie semnficativa. Noi credem ca este esential sa venim in sprijinul clientilor nostri si sa ajutam in procesul de optimizare a utilizarii anvelopelor si de minimizare a costului total de detinere. EM Track III este un serviciu inovativ ce ajuta la optimizarea duratei de viata a anvelopei aflata in serviciu, precum si la realizarea unor previziuni si la stabilirea bugetului si costurilor, a spus Octavian Velcan, Managing Director pentru Goodyear OTR Tires in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Programul EM Track III de la Goodyear poate urmari viata anvelopei de la inceput si pana la sfarsit. Sistemul inregistreaza informatii precum detalii legate de flota, de montarea si demontarea anvelopelor sau a jantelor, dar si informatii legate de operatiuni de service precum inspectii sau nivelul presiunii in anvelope. In plus, sistemul permite crearea unor rapoarte specializate precum un istoric sau o previziune despre performanta anvelopei. Acest sistem este disponibil atat clientului final cat si expertilor Goodyear OTR pentru a se asigura ca mentenanta anvelopelor are loc in conditiile cele mai eficiente posibil pentru a ajuta cu adevarat la bugetarea si optimizarea inventarului.

Cand este creat un nou cont, detaliile legate de toate vehiculele si masinariile operatorului, precum si cele legate de anvelopele care au fost montate sau care sunt inca in stoc, sunt introduse in baza de date a programului EM Track III. Printre informatiile legate de fiecare utilaj in parte sunt si informatii legate de anvelope in genere, precum tipul operatiunilor carora le sunt destinate, viteza, conditiile in care se incalzesc, nivelul presiunii, configurarea axelor, numarul de ore operationale si echiparile cu anvelope inregistrate in istoricul fiecarui vehicul. Aceste informatii sunt apoi utilizate pentru a da drumul programului de mentenanta, care are in vedere optimizarea fiecarei anvelope individuale si care ajuta astfel la mentinerea la minim a costului total de detinere a anvelopei.

Programul EM Track III de la Goodyear ajuta de asemenea clientii sa bugeteze si sa optimizeze stocul de anvelope. Aceste caracteristici fac din programul EM Track III un instrument puternic si inovativ de management al anvelopelor OTR. Filosofia Goodyear este de a oferi produse de inalta calitate si solutii inovative ce ajuta clientii de anvelope OTR sa optimizeze Costul Total de Proprietate al anvelopelor lor. Pe baza acestei filosofii, Goodyear ofera de asemenea clientilor optiunea de a utiliza programul EM Track III si ca sistem de management in-house pentru anvelopele lor OTR.

Introducerea noului program de management pentru anvelope OTR EM Track III este cea mai recenta inovatie de la Goodyear ce imbunatateste si extinde serviciile si solutiile oferite pentru anvelope OTR. Programul Goodyear EM Track III vine in sprijinul clientilor OTR in vederea optimizarii utilizarii anvelopelor lor.

Din aceeași categorie...

Back to top button