Goodyear KMAX și FUELMAX primă echipare pentru gama Renault Trucks

Goodyear KMAX și FUELMAX primă echipare pentru gama Renault Trucks

Renault Trucks este cel mai recent producător de camioane care a ales recent lansatele anvelopele Gooodyear KMAX și FUELMAX, ca echipare originală suplimentară pe cea mai nouă gamă a sa începând cu 2015.

„Suntem încântați că Renault Trucks a ales noile noastre anvelope KMAX și FUELMAX ca opțiune de primă echipare din fabrică pentru cea mai recentă gamă de vehicule Renault Trucks. Când operatorii își comandă noile vehicule de la Renault Trucks, pot alege fie anvelopele pentru kilometraj sporit KMAX fie anvelopele pentru o mai mare eficiență a consumului de carburant FUELMAX”, a spus Peter Platje, Director de Vânzări de anvelope pentru camion pentru OE al Goodyear Dunlop EMEA.

Goodyear KMAX și FUELMAX primă echipare pentru gama Renault Trucks

Noile anvelopele vor fi disponibile pe modelele destinate atât transportului pe distanță lungă de la Renault Trucks cât și pe cele destinate transportului regional, ambele prezentând drept caracteristică motoarele Euro VI cu cel mai recent nivel scăzut de emisie.

KMAX este o linie dedicată kilometrajului, proiectată să ofere un potențial sporit al kilometrajului și tracțiune pe toată durata anului fără a face vreun compromis în alte arii de performanță cheie. Anvelopa pentru axa de tracțiune KMAX D are capacități pentru condițiile de drum de-a lungul întregului an, având inscripționat pe talon însemnul M+S precum și simbolul „Alpin” sau 3PMSF (munte cu trei piscuri și fulg de nea).

FUELMAX este linia centrată pe eficiența consumului de carburant prin reducerea rezistenței la rulare. Rezistența la rulare scăzută este cel mai mare atribut al acestor anvelope, oferit fără nici un compromis asupra kilometrajului, asupra frânării pe carosabil umed sau asupra altor parametri cheie de performanță ai acesteia. Anvelopa pentru puntea motoare FUELMAX D restectă totodată cerințele pentru M+S și 3PMSF, astfel că aceasta poate fi folosită pe toată perioada anului.

Follow #infotrucker