AnvelopeȘtiri

Goodyear KMax și FuelMax primă echipare pentru Iveco Stralis

Modelul Iveco Stralis poate fi echipat din fabrică începând cu luna febriarie 2014 cu cele mai recente anvelope dezvoltate de Goodyear, KMax și FuelMax pentru un kilometraj sporit și eficiență din punct de vedere al consumului de carburant.

Goodyear și Iveco au colaborat anul trecut în Italia, la Milano pentru lansarea noii game de anvelope, demostrând clienților beneficiile atât la nivelul anvelopelor cât și la nivelul camionului ca întreg.

Reprezentanții Goodyear s-au arătat încântați de faptul că producătorul italian cu sediul la Torino a selectat anvelopele Goodyear KMax și  FuelMax, pentru primă echipare a modelului Stralis. De altfel, Iveco a avut un aport important în dezvoltarea noilor anvelope demonstrând în fața clienților ambelor mărci care sunt beneficiile economice oferite de camioanele sale echipate cu anvelopele Goodyear KMax și FuelMax.

Goodyear KMax și FuelMax primă echipare pentru Iveco Stralis

Stralis este disponibil atât în variantă șasiu cât și cap tractor având trei versiuni de cabină: Hi-Street pentru curse de zi respectiv Hi-Road și Hi-Way pentru distanțe medii și lungi. Modelul Iveco Stralis Hi-Way lansat în 2012 a fost votat Camionul Internațional al Anului 2013 de către juriul #ITOY.

Performanțele la nivelului creșterii kilometrajului reprezintă principalul avantaj pe care îl oferă gama Goodyear KMax, nefiind afectate alte criterii importante. Gama Goodyear FuelMax optimizează eficiența la nivelul consumului de carburant, în combinație cu un kilometraj crescut (Teste comparative efectuate de Goodyear Innovation Center Luxembourg pe dimensiunile 315/70R22.5 demonstrează că noile anvelope Goodyear FuelMax S și FuelMax D de direcție și de tracțiune oferă o îmbunătățire a kilometrajului de până la 15%, respectiv 15% versus anvelopele Goodyear Marathon LHS II and LHD II).

Ambele game oferă aplicațîi pentru transportul pe distanțe mari și pentru transportul regional.

Gama de anvelope Goodyear Kmax și FuelMax
Gama de anvelope Goodyear Kmax și FuelMax

Anvelopele High Load oferă o capacitate mai mare de încărcare pentru puntea din față, în acord cu solicitările unora dintre cele mai recente generații de camioane. Alte dimensiuni vor fi disponibile ulterior.

Din aceeași categorie...

Back to top button