Goodyear NextTread RH II: Anvelope resapate prin vulcanizare dupa matrita

anvelope resapate

Goodyear NextTread RH II largesc portofoliul anvelopelor de camion vulcanizate dupa matrita pentru a ajuta si mai mult la reducerea costurilor companiilor de transport.

Goodyear Dunlop a adaugat in portofoliului sau de anvelope resapate prin vulcanizare dupa matrita NextTread, anvelopele de camion Goodyear Regional RH II dedicate transportului pe distante lungi. Noile anvelope resapate NextTread vin in trei dimensiuni populare 315/80R22.5, 315/70R22.5 si 295/80R22.5 ale anvelopei pentru axa de tractiune RHD II si in dimensiunea cea mai populara 385/65R22.5 pentru anvelope de semiremorca RHT II.

Noua linie de anvelope resapate prin vulcanizare dupa matrita Goodyear NextTread RH II are aceleasi profile al benzii de rulare ca si anvelopele Goodyear Regional RHD II si RHT II.  In procesul de resapare prin vulcanizare dupa matrita al produselor din gama NextTread de la Goodyear Dunlop se ia o carcasa existenta si se aplica o banda de cauciuc non-vulcanizata peste anvelopa polizata. Anvelopa este apoi incalzita intr-o matrita, unde cauciucul se vulcanizeaza si formeaza noul profil al benzii de rulare. Prin replicarea profilului benzii de rulare al anvelopelor noi, noua serie Goodyear NextTread RH II ofera un potential mai mare al kilometrajului si prin aceasta ofera o mai mare reducere a costurilor per kilometru pentru detinatorii de flote.

Goodyear NextTread RH II: Anvelope resapate prin vulcanizare dupa matrita

In plus fata de carcasele Goodyear Dunlop ce pot fi resapate astfel, si alte carcase pot fi folosite pentru produsele din gama NextTread, in functie de modul in care acestea au fost produse, precum si in functie de conditiile in care se afla. Noile anvelope Goodyear NextTread RH II in dimensiunile 315/80R22.5, 315/70R22.5 si 295/80R22.5 precum si anvelope NextTread RHT II in diemsiunea 385/65R22.5 sunt deja disponibile pe piata. Toate produsele NextTread ale companiei sunt produse in-house de Goodyear Dunlop, in unitatile sale de productie din Riom, Franta, Wittlich, Germania, si Wolverhampton din Marea Britanie. Procesul de vulcanizare dupa matrita al Goodyear Dunlop foloseste aceleasi standarde de calitate ca si cele utilizate de producator pentru fabricarea anvelopelor noi.

Follow #infotrucker