Goodyear a prelungit contractul cu TIP Trailer Services

Goodyear a prelungit contractul cu TIP Trailer Services

Goodyear a prelungit contractul cu TIP Trailer Services pentru furnizarea de anvelope până în 2016, an în care cele două companii vor sărbători 10 ani de activitate împreună. Cu un parc auto de peste 50.000 de vehicule comerciale, TIP Trailer Services este una din companiile de top din Europa ce furnizează servicii de închiriere de remorci, cisterne pentru transport și alte echipamente.

Contractul început în 2006, acoperă activitățile de furnizare, service și management anvelope pentru compania TIP Trailer Services. Continuarea contractului subliniază încrederea în calitatea produselor companiei Goodyear, în serviciile sale și în soluțiile pe care le oferă de aproape 10 ani.

Goodyear a prelungit contractul cu TIP Trailer Services

„La TIP Trailer Services siguranța, performanța și încrederea în echipamentele noastre sunt o prioritate de top. Goodyear ne-a furnizat produse excelente, servicii exemplare și cele mai bune soluții livrate la cele mai înalte standarde față de scopul pe care ele îl țintesc. În ceea ce privește managementul anvelopelor, programele pe care ni le oferă Goodyear înseamnă pentru noi o procedură simplă pe care ne putem baza. Putem acum să încărcăm sarcina și să emitem datele de facturare direct în sistemul nostru. Acest lucru reduce birocrația la minimum.” a declarat Peter Sijs, TIP Trailer Services.

„Suntem încântați că TIP Trailer Services a ales să extindă contractul pe care îl are cu noi pentru furnizarea de anvelope. Acest lucru înseamnă că această companie nu ne percepe ca pe un furnizor ce le livrează anvelope, ci și ca pe un partener care se ocupă cu mentenanța anvelopelor și care le administrează această parte prin programul de management Goodyear FleetFirst,” a spus Jan-Piet Huylebroeck, Director de Vânzări Anvelope de Camion, Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Pe partea de management al anvelopelor, Goodyear Fleet Online Solutions (FOS) este un element cheie în acest contract. Programul de management pe bază de internet este accesibil atât celor de la TIP cât și celor de la Goodyear, dar și companiilor cu care acesta lucrează în rețea. Acest sistem furnizează detalii cu privire la politicile agreate și cu privire la informațiile legate de fiecare vehicul în parte ce pot fi accesate de toți furnizorii de servicii din rețeaua Truck Force. Acest instrument online reduce timpul de staționare și birocrația în timp ce furnizează un raport centralizat cu privire la performanța anvelopei și la costurile asociate întreținerii ei.

Printre anvelopele furnizate se numără atât marca Goodyear cât și Dunlop precum și variantele lor reșapate TreadMax și NextTread. Principalele dimensiuni utilizate de TIP sunt 385/65R22.5, 385/55R22.5 și 435/50R19.5, precum și recent introdusa dimensiune din gama de anvelope pentru un consum redus de carburant Goodyear FuelMax T 435/50R19.5, care a obținut ratingurile A și C la eficiența consumului de carburant și respectiv la aderența pe carosabil umed, conform etichei UE pentru anvelope.

Utilizarea de produse reșapate de înaltă calitate ajută și mai mult la îmbunătățirea performanței generale a costurilor.

Follow #infotrucker