AnvelopeȘtiri

Goodyear și Euro Star Group a deschis cel de-al doilea centru Premio din județul Alba

La mai puțin de un an de zile de la lansarea primului magazin-service Premio Euro Star din județul Alba, partenerul francizat al Goodyear Dunlop Tires România, societatea comercială Euro Star Group, aduce acum standardele francizei europene de service și retail cu anvelope și în orașul Sebeș.

Goodyear Dunlop Tires România și partenerul său francizat SC Euro Star Group SRL au lansat astăzi primul centru Premio din Sebeș cu franciză europeană de la Goodyear. Evenimentul marchează de asemenea finalizarea unei noi investiții pe piața service-ului și retailului cu anvelope din zonă, Premio Euro Star Group fiind primul centru Premio din Sebeș, dar al doilea din județ.

Goodyear și Euro Star Group a deschis cel de-al doilea centru Premio din județul Alba

Situat pe strada Ștefan cel Mare la numărul 147 din orașul Sebeș, cel de-al doilea magazin specializat Premio Euro Star dispune de o suprafață totală de peste 4500 de metri pătrați din care 300 de metri pătrați sunt rezervați spațiului propriu-zis de service-are și distribuție de anvelope în sistem retail.

Centrul Premio Euro Star Group, deschis acum în Sebeș, dispune de asemenea de două spații de depozitare, precum și de 4 rampe de lucru, din care două sunt destinate activităților de service roți și mecanică ușoară pentru turisme și două pentru service-ul de roți la camioane. Noul centrul Premio din județul Alba este dotat cu aparatură de cea mai mare performanță pentru un service profesionist de calitate.

“Deschidem acum cel de-al doilea nostru centru în sistem de franciză Premio de la Goodyear, și primul din orașul Sebeș. Investiția pe care am realizat-o până în momentul de față în cele două centre pe care le deținem în județ se apropie de valoarea totală de un 1 milion de euro, sumă extrem de importantă pentru nivelul pieței locale de aici. Prin cele două centre PREMIO Euro Star Group ne adresăm consumatorului obișnuit, care dorește să se știe în siguranță în trafic, care caută confortul și este atent cu banii pe care îi investește în diverse bunuri de consum”, a declarat Cristian Vlad, administrator al Euro Star Group.

Investiția inițială necesară deschiderii acestui al doilea centru de service și retail Premio a fost de aproximativ 70.000 de euro și s-a consumat atât în dotarea cu aparatură și echipament de ultimă generație a spațiilor de lucru, cât și în renovarea completă a locației.

În Alba Iulia, Euro Star Group deține încă un centru Premio greenfield, care dispune de un spațiu de recepție extrem de generos precum și de facilități de service și retail la standarde europene.

Premio Euro Star Group 2 este primul centru Premio din Sebeș, dar al doilea din județul Alba. La nivel național, Premio Euro Star Group este cel de-al 38-lea magazin-service de profil. Alte 37 de magazine-service Premio deservesc în prezent zonele: Vaslui, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Constanţa, Teleorman, Târgu Jiu, Tulcea, Alba, Focşani, Iaşi cu două centre, Deva, Ploieşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Bacău, Galaţi, Arad, Suceava, Botoşani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre, Satu Mare, Târgu Mureş, Craiova, Braşov cu două centre, Oradea, Buzău, Afumaţi, Voluntari cartier Pipera şi Bucureşti sectoarele 2, 4, 5 şi 6.

Programul european de franciză Premio de la Goodyear a fost introdus pe piaţa locală în al doilea trimestru al anului 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investiţii pe piaţa internă de profil. Până în prezent, reţeaua locală de franciză Premio de la Goodyear înregistrează o valoare a investiţiei iniţiale cumulate de peste 13.600.000 de euro şi continuă să se extindă cu noi centre de profil peste tot în ţară.

Din aceeași categorie...

Back to top button