Goodyear și Juventus au lansat un clip de conștientizare a siguranței (VIDEO)

Goodyear și Juventus au lansat un clip de conștientizare a siguranței (VIDEO)

Goodyear și Juventus, care sunt deja într-un parteneriat multi-anual, își unesc forțele din nou pentru a realiza un material video în care apar patru staruri ale echipei torineze: Anderson Hernanes, Sami Khedira, Norberto Murara Neto și Stefano Sturaro.

Anul trecut, Goodyear și Juventus au lansat un material similar, intitulat “Take the road with the right shoes”, prin care se făcea legătura dintre încălțămintea potrivită și anvelopele potrivite.

În noul material video, realizat în cadrul centrului de pregătire a lui Juventus, accentul este din nou pus pe sloganul Goodyear „Made to Feel Good”, care este abordat cu un ton plin de umor, în timp ce se face analogia dintre siguranța pe teren și siguranța pe drum. Juventus este preocupată de siguranța jucătorilor ei, Goodyear este preocupată de siguranța conducătorilor auto. Anvelopele corecte contribuie la asigurarea siguranței, confortului și performanței optime, în special acum când iarna este la orizont.

Goodyear și Juventus au lansat un clip de conștientizare a siguranței (VIDEO)

[pullquote align=”full” cite=”Matteo Castelli, Marketing Consumer Director al Goodyear Dunlop în Italia” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem mândri să ne asociem din nou cu un club prestigios precum Juventus, pentru a pune în lumină elementele centrale ale produselor noastre. Siguranța a fost întotdeauna un subiect central pentru Goodyear, după cum se vede și din filmul realizat cu campionii Juventus.[/pullquote]

Parteneriatul dintre Goodyear și Juventus prevede și publicitatea pe canale precum panourile de la marginea terenului, logo-ul pe fundalul de la podium și cooperarea dintre platformele digitale și sociale ale celor două companii.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker