Anvelope

Goodyear SightLine, prima soluție inteligentă pentru flotele de autoutilitare

Goodyear și-a exprimat intenția ca până în 2027 toate anvelopele sale să poată oferi informații relevante utilizatorilor profesionali.

Goodyear introduce SightLine și pune bazele unui viitor conectat, în care fiecare anvelopă să ofere informații relevante de utilizare.

Goodyear SightLine este prima soluție inteligentă, care oferă informații despre anvelopele autoutilitarelor utilizate în construcții, servicii municipale și distribuție pe ”ultimul kilometru”.

Goodyear SightLine, prima soluție inteligentă pentru flotele de autoutilitare

SightLine utilizează senzori bazați pe algoritmi cloud și va ajută flotele să mențină fără probleme mobilitatea vehiculelor.

De altfel, Chris Helsel, vicepreședinte senior, operațiuni globale și director tehnologic Goodyear, compară noua tehnologie, care oferă informații vitale despre sănătatea anvelopei, cu un ceas inteligent, care monitorizează funcții vitale precum bătăile inimii și nivelul de oxigen.

VEZI ȘI: ZF și Goodyear vor dezvolta soluții de monitorizare a flotelor și anvelopelor

Pe viitor, tehnologia nu va oferi doar informații relevante cu privire la anvelopă, ci va oferi și informații despre condițiile de drum, permițând o mobilitate conectată și autonomă. Testarea inițială a arătat că integrarea tehnologiei Goodyear SightLine în sistemul de control al unui vehicul poate îmbunătăți cu 30% distanța de oprire.

Disponibilă inițial în America de Nord și Europa, tehnologia va deveni disponibilă până la finalul anului și pentru producătorii auto care folosesc echipamente originale Goodyear, respectiv pentru furnizorii emergenți de flote și mobilitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button