Anvelope

Goodyear TruckForce – Servicii integrate și asistență rutieră

Extinsă la nivelul întregii Europe, rețeaua de service pentru anvelopele destinate vehiculelor comerciale, Goodyear TruckForce, cuprinde aproape 2000 de unități de service, strategic plasate în 28 de țări din această parte a globului.

Fiecare locație TruckForce dispune de echipamentul necesar și de un personal special instruit pentru a răspunde oricărei nevoi și soliciitări legate de anvelope. De la intervenția în service pentru executarea unor operațiuni de montare, demontare, geometrie, echilibrare roți, sau altele, rețeaua TruckForce răspunde prompt, clienții unui astfel de centru fiind deserviți printr-o serie de facilități și programe.

Unul din cele mai populare programe de management al anvelopelor este programul FleetFirst. Destinat clienților Goodyear, acest program facilitează accesul la informații în întreaga rețea europeană TruckForce și oferă beneficiile unei birocrații reduse și a unor timpi de oprire mai mici, ceea ce are ca beneficiu final reducerea costurilor operaționale pentru fiecare flotă în parte.

Goodyear TruckForce - Servicii integrate și asistență rutieră

Pe lângă acest program, prin rețeaua TruckForce este asigurat și un serviciu de asistență rutieră optimizat. Astfel, dacă un vehicul are nevoie de asistență rutieră la marginea drumului, ca de exemplu în cazul unei pene prin penetrarea / înțeparea anvelopei, șoferul sună la numărul de urgență al Goodyear Serviceline24h, iar cel mai apropiat service disponibil pleacă spre soluționarea problemei.

În cursul anului trecut, Goodyear a anunțat că cel mai recent timp de răspuns la o intervenție a asistenței rutiere solicitate în rețeaua Truck Force în Europa a fost de doar 138 de minute.

În 2013 rețeaua TruckForce a intervenit pentru soluționarea a peste 10.000 de incidente, această rată mențănându-se la un nivel similar și în 2014.

De asemenea, Goodyear a anunțat la finele anului trecut că încheie anul cu peste 70 de flote noi în portofoliul FleetFirst. Acest succes este rezultatul atât a eficienței operaționale în rețeaua TruckForce cât și al serviciilor și soluțiilor integrate oferite managerilor de flote împreună cu produse destinate să le răspundă nevoilor la cel mai înalt nivel.

Cu Fleet First, care include rețeaua de service TruckForce, serviciul de asistență roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions și tehnologiile de reșapare de la Goodyear, Goodyear livrează una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului de roți pentru vrehicule comerciale.

Din aceeași categorie...

Back to top button