AnvelopeInfoTechȘtiri

Goodyear Ultra Grip Max primă echipare pentru camionele DAF

Având în vedere că sezonul rece se apropie cu pași repezi, te anunțăm pe această cale că, toate camioanele DAF noi vor putea fi echipate din fabrică și cu noile anvelope de iarnă pentru camion Goodyear.

Astfel, începând din săptămâna 41 puteți opta pentru anvelopele Goodyear Ultra Grip Max S pentru axa de direcție și pentru anvelopele Ultra Grip Max D pentru axa de tracțiune în dimensiunile 315/70R22.5 și 315/80R22.5. Noua gamă de anvelope de camion pentru iarnă Goodyear furnizează cu până la 40% mai multă aderență când este pe jumătate uzată și un kilometraj cu până la 15% mai mare.

Anvelopa pentru axa de direcție Ultra Grip Max S și cea pentru axa de tracțiune Ultra Grip Max D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarnă și poartă ambele însemnele 3PMSF (muntele cu trei piscuri și fulgul de nea), precum și simbolul M+S. Chiar și atunci când anvelopele pentru axa de tracțiune sunt pe jumătate uzate, ele încă se califică pentru însemnul 3PMSF. Cu aceste caracteristici, noua linie de anvelope Goodyear de iarnă ajută camioanele să păstreze un contact permanent cu drumul, oferind atât șoferilor cât și operatorilor de flote starea de spirit și liniștea necesară.

Goodyear Ultra Grip Max primă echipare pentru camionele DAF

Noile anvelope Goodyear Ultra Grip Max S și D în dimensiunile 315/80R22.5 și 315/70R22.5 sunt disponibile începând cu cu a doua jumătate a lui 2015 și pe piața de înlocuire.

Din aceeași categorie...

Back to top button