Goodyear Ultra Grip Max T – noua anvelopă de iarnă pentru semiremorcă

Ultra Grip Max T

Goodyear anunță că anvelopa Ultra Grip Max T, o nouă anvelopă de iarnă pentru remorcă, completează recent lansata gamă de iarnă de anvelope pentru camion Ultra Grip Max.

Noua anvelopă Ultra Grip Max T, destinată echipării remorcilor, a fost dezvoltată pentru a face față condițiilor dificile de iarnă, oferind o excelentă stabilitate laterală și aderență pe zapadă. Noua gamă de anvelope de iarnă de la Goodyear va asigura mobilitatea flotelor pe toată perioada iernii.

Profilul benzii de rulare al noii anvelope Ultra Grip Max T prezintă umeri laterali robuști, cinci caneluri în formă de zig-zag și un număr mare de caneluri în formă de S. Acestea asigură aderență optimizată, în special pe zăpadă și pe drumuri acoperite cu gheață, și uzură uniformă. Noua anvelopă de iarnă pentru remorci de la Goodyear este disponibilă în cele mai populare dimesiuni – 385/55R22.5 160K (158L) și 385/65R22.5 160K (158L).  Ultra Grip Max T respectă cele mai înalte cerințe legale impuse pentru anvelopele de iarnă de camion și poartă simbolul M+S și marcajul Fulg de Nea și Piscul cu 3 Vârfuri (3PMSF), însemn oficial pentru anvelope destinate condițiilor de iarnă severă.

Goodyear Ultra Grip Max T - noua anvelopă de iarnă pentru semiremorcă

Pe lânga anvelopa Ultra Grip Max T, noua gamă de anvelope de iarnă pentru camion de la Goodyear mai cuprinde anvelopa de direcție Ultra Grip Max S și anvelopa de tracțiune Ultra Grip Max D.  Chiar și  uzate, aceste anvelope livrează un nivel ridicat de tracțiune pe durata sezonului rece, anvelope Ultra Grip Max D având o aderență cu până la 40% mai mare când este deja uzată pe jumătate și un kilometraj cu până la 15% mai bun.

Aceste anvelope de iarnă pentru camioane poartă însemnul 3PMSF și simbolul M+S.  În mod remarcabil, anvelopa Ultra Grip Max D chiar și atunci când este 50% uzată, încă mai respectă cerințele riguroase impuse de marcajul 3PMSF. Performanța extraodinară a acestor anvelope se datorează noilor tehnologii de la Goodyear: IntelliMax Block Technology și IntelliMax Edge Technology.

Noua anvelopă pentru remorcă Goodyear Ultra Grip Max T cu marcajele 3PMSF și M+S va fi disponibilă în dimensiunile 385/55R22.5 și 385/65R22.5 din septembrie 2015. Noua anvelopă de direcție Ultra Grip Max S și cea de tracțiune Ultra Grip Max D vor fi disponibile în dimensiunile 315/70R22.5 și 315/80R22.5 de la jumătatea anului 2015.

Follow #infotrucker